Karhunkaatohommia

Ei tähän nyt mitään metsästyslupaa vissiin kuitenkaan tarvita… SJK-juniorit nimittäin kohtaa huomenna keskiviikkona Kyrkösjärven uudenakargealla ja upealla tekonurmella Kauhajoen Karhun Suomen Palloliiton miesten Vitosen matsissa klo 18.00.

Viime viikollahan himpun verran apuja isojen poikien porukoista saanut SJK-juniorit kävi kurmoottamassa sarjaa johtavaa ABC/Strömsötä Vaasassa peräti 5-0. Oli toki syytäkin sillä edellisessä kotiottelussa sarjakolmonen, IF Hoppet Vaasan Helsingbystä, haki voiton Raviskan pellolta samoin lukemin.

Karhu on pelannut tähän mennessä kuusi matsia häviten ne kaikki maalierolla 4-58, eli pikkuisen on poijilla viilattavaa vielä. Joukkue on sarjassa viimeisenä ilman pisteitä. SJK-juniorit valahti sarjassa neljänneksi muiden pelattua jo pelejään. Kolmella ensimmäisellä on matsi enemmän pelattuna kuin SJK-junioreilla, eli ABC/Strömsö 19 p, IK 16 p ja IF Hoppet 14 p ovat edellä.

Toki SJK-junioreilla on seitsemästä pelistä kasassa 13 pinnaa, eli voitto huomenna avittaisi parhaassa tapauksessa peräti kakkoseksi. No, sehän selviää sitten huomenna. Ei muuta kuin tsekkaamaan peli ja uusi kenttä. Klo 18.0 Kyrkösjärven tekonurmi.