Kärkipaikka hallussa edelleen

SJK-juniorit otti viidennen peräkkäisen voittonsa Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen lohko C1:ssä kaadettuaan vieraskentällä Närpes Kraft/2:n selvin lukemin. Kolme pistettä lähti Närpiön Keskuskentältä mukaan numeroin 4-1 (2-1).

Vaikka kotijoukkue meni Enrico Eklundin osumalla johtoon jo kamppailun neljännellä minuutilla, vieraat tasoittivat viisi minuuttia myöhemmin Joel Hyytisen maalilla.

Alkukaudesta kahden maalin keskiarvolla edennyt hyökkääjä Tommi Haanpää säilytti kyseisen standardin myös tässä matsissa. SJK-junioreiden johtomaali syntyi Haanpään viimeistelemänä puolen tunnin pelin jälkeen ja illan toinen osuma reilun tunnin jälkeen.

Lopullisen naulan kotijoukkueen arkkuun kajautti Tommi Kukila tehden 4-1 65. minuutilla sinetöiden päätöslukemat.

Voitto venytti sarjajohdon neljään pisteeseen. Se on kuitenkin pieni optinen harha, sillä sekä Kungliga Wasa, että Lapuan Virkiä ovat pelanneet matsin vähemmän kuin SJK-juniorit.

Kausi on SJK-junioreiden osalta nyt yli puolivälin kun kuusi ottelua on takana. Saldo on erinomainen viiden voiton ja yhden tasapelin myötä. Tahdin on tietenkin jatkuttava samanlaisena, mikäli sarjanousu siintää mielissä.

Valmentaja Jonas Kuivalainen oli varsin tyytyväinen näkemäänsä ottelun jälkeen.

SJK-junioreiden seuraava ottelu on kotikentällä 12. elokuuta, jolloin vieraaksi saapuu Lapuan Ponnistus.