Karsintaan on saumaa

20.09. Hangö IK – TP-Seinäjoki 1-1 (0-0)90 min 1-0 Mikael Hellström90 min 1-1 Mark Joseph (rp)TP-Seinäjoen matka Hankoon ei sujunut aivan samaan tyyliin kuin sillä kaudella, jolloin TP-Seinäjoki nousi liigaan. Tuolloin TP haki 5-2 voiton, nyt oli tuloksena 1-1 (0-0) tasapeli ja tukku varoituksia, joiden seurauksena Mark Joseph, Mika Hiekka ja Steve Melton huilaavat Nokiaa vastaan.Ensimmäisellä puoliajalla TP:lla oli kolme selvää maalintekopaikkaa, jotka kaikki aukesivat vasemmalta. Richard Hodgson, Betinho ja Jouni Santanen pääsivät kukin yrittämään ilman tulosta. Kotijoukkueella sen sijaan ei ollut tilaisuuksia maalintekoon oikeastaan lainkaan.Toisella jaksolla TP nosti peliään lähtien hakemaan voittomaalia ja Tuomo Nuojua nostettiin ylemmäksi. Ottelun viimeisellä minuutilla pääsi Hanko iskemään, kun pallo pelattiin Mark Josephin ja Mika Kallion välistä ainakin kaksi metriä paitsiossa olleelle hyökkääjälle. Läpiajon päätteeksi Sami Sinkkonen kuitenkin onnistui torjunnassa, mutta vastapallosta pääsi Mikael Hellström viemään kotijoukkueen johtoon.TP ei luovuttanut edes maalin jälkeen vaan iski vielä takaisin. Vaihdosta kentälle tullut Arto Jalasvaara nosti hienosti pallon yli maalivahdin, joka oli lähtenyt ulos tavoittelemaan pallo, johon myös Betinho ajoi. Puolustaja kuitenkin torjui pallon maaliviivalta, katseli punaista ja Mark Joseph tykitti pilkulta tasoituksen, jonka ansiosta ainakin teoriassa TP saattaa vielä päästä karsimaan.