Kausi käyntiin voitokkaasti

SJK-juniorit v Apollo 6-1 (2-0)06 min 1-0 Joonas Kuivalainen28 min 2-0 Erno Ruismäki54 min 2-1 Mikael Muurimäki71 min 3-1 Sami Viljanen86 min 4-1 Niko Hietaharju88 min 5-1 Aatu Metsä-Ketelä89 min 6-1 Aatu Metsä-Ketelä

SJK-junioreiden Neloseen noussut joukkue avasi kautensa kohtaamalla maineikkaan ja paljon hyvää tekevän Apollon Wallsport Areenassa.

Ensimmäisellä puoliajalla SJK-juniorit piti vauhtia ihan kelvollisesti maalaten kahdesti. Jo kuudennella minuutilla Joonas Kuivalainen avasi hanat ja 28. minuutilla Erno Ruismäki tuplasi johdon.

Toisella jaksolla Apollon onnistui saada matsin tempo matalammaksi ja sitä kautta pallon hallintaa itselleen. Vajaan tunnin pelin jälkeen Mikael Muurimäki yllätti kaikki läsnäolijat ja muutaman muunkin kaventamalla numeroiksi 2-1. Se ei yllättänyt, että "Mikki" teki maalin, mutta se, että osuma syntyi vasemman jalan mainiolla laukauksella takakulmaan oli pienimuotoinen shokki. Vasuri kun on tunnetusti ollut lähinnä tukijalan roolissa…

Suomen upeimmissa paidoissa pelaavalla Apollolla oli saumansa nousta tasoihin, mutta Ranno Kukkin laukaus painui takanurkasta yli.

Viimeisin parikymppisen aikana Apollon tankista taisi menovesi loppua ja keski-iältään muutaman vuoden nuorempi SJK-juniorit pommitti vielä neljä maalia, joista Sami Viljanen ja Niko Hietaharju osuivat kumpikin kertaalleen aAatu Metsä-Ketelän tehtyä kaksi viimeistä osumaa.