Tervarit nurin toisen kerran

SJK-junioreiden C15-joukkue sai vieraita Oulusta viikonlopuksi. Joukkueet kohtasivat kahdesti Wallsport Areenassa. Molemmat joukkueet kärsivät myös poissoloista, mutta eittämättä nyt oli hyvä tilaisuus antaa peliaikaa kaikille kynnelle kykeneville nuorille pelureille.

– Lauantain peli Tervareita  vastaan oli suht tasainen, ehkä olimme pelillisesti aavistuksen niskan päällä. Meillä on hyökkäyspelin eri vaiheet menossa tällä jaksolla ja isona teemana meillä oli nyt murtautuminen, varsinkin kymppialueelta, no välillä onnistuttiin ja välillä ei, joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää aloitti viikonlopun purkamisen.

– Pelin avaaminen Tervareiden kovasta prässistä huolimatta oli hyvää, meiltä löytyi muutamia hyviä variaatioita siihen, pelinrakentelussa oli kuitenkin vielä selkeästi parannettavaa, syötöt ja ajoitukset eivät vielä napsu kohdilleen niin kuin haluttaisiin, jatkoi "Eski".

– Peli varmasti palveli molempia ryhmiä harjoituksellisesti, pelattiin poikkeuksellisesti 3x 25min. Voitto tuli kuitenkin numeroin 3-1. Maalit  tekivät Paavo kahdesti ja Kaapo Kangaskokko kertaalleen.

– Sunnuntaina peli sitten alkoi meidän salamamaalilla ja tuntui, että me lopetimme pelaamisen siihen maaliin sillä seuraavat 10 min Tervarit vei ja me tuskailimme pelinavauksen kanssa, kommentoi "Eski" sunnuntaina aamupoäivällä startannutta toista ottelua.

– OK, meillä oli teemana pelata rohkeasti prässistä pois syötöillä, mutta ne nyt kiksasivat ja syötettiin paljon harhoja ja samalla tehtiin sitten huonoja valintoja. Tervarit rankaisivat omista helpoista virheistä kahden maalin verran ja sitten oltiinkin jo tappioasemassa.Tauolla käytiin muutamia perusasioita läpi ja saatiin selkeä parannus pelaamiseen, syöttäminen ja liike pelattavaksi paranivat selkeästi.

– Toisella jaksolla pääsimme myös Tervareiden prässistä paremmin pois pelaamalla. Rakentelu ja murtautuminen olivat paremmalla tasolla kuin lauantain pelissä, jatko "Eski" analysointiaan.

Peli päättyi meille 4-2 maalit Paavo 2, Jimi ja Juha.

Viikonloppu  oli harjoituksellisesti tosi hyvä ja saimme harjoitella kovaa vastustajaa vastaan omia pelillisiä asioita ja ne myös menivät taas askeleen eteenpäin. Tottakai harmittaa, että flunssakausi vähän on nyt syönyt meidän harjoitusjaksoa ja peleissäkin oli osa puolikuntoisena ja osa kokonaan pois.

Mutta toisaalta  sen takia kokeilimme  muutamaa pelaajaa eri pelipaikoilla eri rooleissa.

Tervareille iso kiitos että  he tulivat pelaamaan koska heiltäkin oli tippunut useampia pelaajia flunssan takia pois. KIITOS Mikko 

kiitos äijät!!!!! Tästä on hyvä jatkaa taas seuraavaan tapahtumaan!!!!