Kausi päättyi pettymykseen

SJK-junioreilla oli oli teoreettinen mahdollisuus nousta Kolmoseen tällä kaudella ennen kauden viimeistä ottelua Kauhavan Kanuunoita vastaan. Nyt ei asialla tarvitse edes spekuloida, sillä vierasjoukkue puristi ottelusta 2-2 (0-1) –tasapelin. Se puolestaan pudotti SJK-juniorit sarjassa kolmanneksi Lapuan Virkiä voitettua oman ottelunsa.

Kungliga Wasa CF voitti Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Lohko C1:n, mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, ei vaasalaisia kiinnosta sarjanvaihto ylöspäin ja näin paikkaa tarjottaneen Virkiälle, jolla varmasti on hinkua lähteä kokeilemaan osaamistaan sarjaporrasta ylempänä.

Ottelu Kanuunoita vastaan oli kotijoukkueen osalta melkoisen vaatimatonta tekemistä. Ensimmäisellä puoliajalla matsin ensimmäistä osumaa saatiin odottaa aina 40. minuutille saakka, jolloin vieraiden Jere Nauska upotti huikean vapaapotkun verkkoon vieden Kanuunat taukojohtoon.

Toisen puoliajan kotijoukkue aloitti huomattavasti paremmin kuin mitä nähtiin koko ensimmäisellä puoliajalla ja samassa rytäkässä tauon tappioasema onnistuttiin myös kääntämään jo johtoasemaksi Tommi Kukilan tasoitettua pilkusta ja Roope Takalan puskettua Toni Kujalan tarjoileman vaparin verkkoon.

Siinäpä ne ottelun kohokohdat SJK-junioreiden osalta olivatkin, sillä 86. minuutilla vieraat nousivat tasapeliin Jere Nauskan viimeisteltyä pelin toisen maalinsa.

Ottelu oli moinen pettymys ja samalla ensimmäinen pistemenetys kotikentällä tällä kaudella.

SJK-juniorit v Kanuunat 2-2 (0-1)40 min 0-1 Jere Nauska55 min 1-1 Tommi Kukila (rp)65 min 2-1 Roope Takala86 min 2-2 Jere Nauska