Kausi pakettiin lauantaina

SJK-junioreiden kausi Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Lohko C1:ssä paketoituu huomenna lauantaina Seinäjoen Keskuskentällä joukkueen kohdatessa Kauhavan Kanuunat tynkäkauden päätösottelussa. Ottelulla ei ole enää panosta vierailijalle, joka on jo varmistanut sarjapaikkansa.

Sen sijaan SJK-junioreille pelillä saattaa olla merkitystä. Merkitystä on kuitenkin vain kahdessa erilaisessa skenaariossa. Toinen on se, että taivas putoaa pienen gallialaisen kylän niskaan ja Kungliga Wasa ottaa ja häviää Iskmo-Jungsund BK:lle, jolloin SJK-juniorit voittamalla Kanuunat voittaisi myös lohkon.

Toinen on se, että SJK-juniorit voittaa Kanuunat, sijoittuu sarjassa kakkoseksi ja Kungliga Wasa CF ei vastaanota sarjanousua Kolmoseen. Tällöin seuraava kandidaatti olisi SJK-juniorit. Jos puolestaan SJK-juniorit häviää ottelun ja Lapuan Virkiä voittaa oman pelinsä, ei SJK-leirissä tarvitse miettiä minkäänlaisia skenaarioita.

Kausihan on ollut SJK-junioreille vallan mainio pois lukien tuo murheellinen 4-0 –tappio Vaasan Palosaarella Kungliga Wasa CF:lle. Sen lisäksi joukkue on pelannut vieraissa tasan ABC/Strömsön kanssa, mutta kaikki loput kahdeksan ottelua ovatkin sitten olleet voitollisia.

Kaksi viimeistä ottelua ovat tuottaneet murskaavat voitot. Ensin kaatui FC Korsholm vieraissa 10-0 ja viimeksi FC Kuffen kotona 9-1. Näiden voittojen myötä myös maalimäärä on kasvanut lohkon toiseksi parhaaksi Kungliga Wasa CF:n jälkeen.

Kotijoukkueen paras maalintekijä on yhdeksässä ottelussa 16 osumaa viimeistellyt Tommi Haanpää. Vain kaksi ottelua pelannut pelaaja-valmentaja Miika ”Milli” Asunmaa on yhdessä Tommi Luopajärven kanssa sisäisen maalipörssin jaetulla kakkossijalla kummankin tehtyä viisi maalia.

Ottelu on muuten ensimmäinen sarjapeli miesten tasolla SJK-junioreiden ja Kanuunoiden välillä. Matsi alkaa Keskuskentällä klo 14.00. Tervetuloa.