Kelpo revanssi Sundomissa

Sundom IF II – SJK-juniorit 0-4 (0-1)15 min 0-1 Topias Tuomilehto58 min 0-2 Aatu Metsä-Ketelä60 min 0-3 Matti Vähäpesola63 min 0-4 Aatu Metsä-KeteläKevätkierroksella hiukan draamankaartakin tarjoilleen kotiottelunsa Sundom IF II:lle hävinnyt SJK-juniorit haki melkoisen makoisan revanssin Vaasan kupeesta ottaen pisteet lopulta mukaansa jopa yllättävänkin ylivoimaisesti.Vieraiden maalikarkelot aloitti vartin pelin jälkeen Topias Tuomilehto. Johtoasema pitikin taukoon saakka, mutta vasta toisella puoliajalla peli repesi SJK-junioreiden eduksi.Joukkue iski viidessä minuutissa kolme osumaa, eikä kotijoukkue keksinyt enää sen jälkeen keinoja noustakseen mukaan kamppailuun.Tulituksen aloitti Aatu Metsä-Ketelä, sitä jatkoi Matti Vähäpesola ja Aatun kauden 22. Vitosen osuma sinetöi loppunumerot. Tuo osuma siirsi myös nuorukaisen Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen maalintekijätilaston kärkipaikalle yksinään.Voitto tarkoitti samalla myös sitä, että nyt sarjapaikka on teoreettisellakin tasolla varma, sillä jumbona oleva Karhu hävisi aiemmin FC KOMU:lle peräti 9-0 ja vaikka kauhajokelaisilla onkin neljä matsia pelaamatta, se ei edes voittamalla kaikki nuo pelit voi saavuttaa SJK-junioreita, jolla on tililläänn 19 pinnaa.