Nollanelosille maukas voitto

SJK-juniorit/04 – VIFK/Smedsby 5-2 (1-1)10 min 1-0 Onni Mannila34 min 1-1 Teemu Leppikorpi42 min 2-1 Eero Aaltonen59 min 3-1 Eero Aaltonen61 min 4-1 Vili-Verneri Tuisku69 min 5-1 Kaapo Kangaskokko71 min 5-2 August Sharma (rp)SJK-junioreiden nollaneloset kaatoivat P13 Ykkösessä puhtaalla pelillä olleen VIFK/Smedsbyn Prunttimäen nurmella vahvan esityksen jälkeen tiistai-iltana. Samalla voitto nosti joukkueen sarjan piikkipaikalle, tokikin tilillä on yksi matsi enemmän pelattuna kuin muilla kärkijoukkueilla. SArjan kärjessä onkin tasaista, sillä peräti neljällä joukkueella on kasassa 15 pistettä ja viidentenä olevalla Alavuden Peli-Veikoillakin 12.Vaikka ottelu oli jo ensimmäisen puoliajan osalta melko vahvasti kotijoukkueen pyöritystä, tauolle mentiin kuitenkin vielä tasanumeroissa. Maalinteo aloitti kotijoukkueen Onni Mannila vierasjoukkueen Teemu Leppikorven tasoitettua juuri ennen puoliaikaa.Toisella jaksolla kotijoukkue karkasi sitten vieraiden tavoittamattomiin Eero Aaltosen lyötyä voiton alkutahdit kahdella peräkkäisellä osumallaan 42. ja 59. minuuteilla. Vili-Verneri Tuisku ja Kaapo Kangaskokko lisäsivät johtoa ennen kuin VIFK/Smedsbyn August Sharma ehosti lukemia pilkulta kun käynnissä oli ottelun lisäajan ensimmäinen peliminuutti.Nollanelosten jäljellä olevat ottelut ovat vieraissa sarjan kärkeen hamuavaa APV:a vastaan vieraissa ja Ähtärin Kiekko-Haukkoja vastaan kotona.