Kiivas tahti jatkuu

SJK-junioreiden B-junnujen kiivas ottelutahti jatkuu jo maanantai-iltana, jolloin vieraaksi OmaSP Stadionille saapuu naapurikaupungin VPS-juniorit.

Jyri Hietaharjun suojatit ottivat torstaina selvän 4-1 –kotivoiton Oulun Tervareista Oskar Pihlajan maalattua kahdesti ja Jaro Kurosen, sekä Saku Kulmalan osuttua kertaalleen.

Toisella peräkkäisellä voitollaan SJK-juniorit nousi sarjataulukossa neljänneksi. Myös VPS-juniorit on samoissa pisteissä, mutta yhden sijan SJK-junioreiden alapuolella. Yhdeksässä pisteessä on myös ottelun enemmän pelannut Tervarit, joka on kuudentena.

Sarjan kärjessä jatkaa Ilves/2, joka on seitsemästä ottelustaan ottanut kuusi voittoa. Kakkosena on kaksi matsia vähemmän pelannut RoPS, jolla pisteitä on 12, kuten myös PJK:lla.

VPS-juniorit on siis voittanut viidestä pelistään kolme. Viimeksi pelaamassaan matsissa vaasalaiset hakivat 3-2 –vierasvoiton Haukiputaan Pallosta. Muut kaksi voittoa ovat tulleet Tervareista kotona numeroin 3-1 ja GBK:sta kotona lukemin 4-0. Tappiot joukkue on kärsinyt kotonaan PJK:lle 1-0 ja Ilves/2:lle vieraissa numeroin 3-1.

Joukkueet kohtasivat SM-karsintasarjassa Fennia Areenassa helmikuun lopulla ja silloin SJK-juniorit oli vahvempi numeroin 2-0 Oskar Pihlajan maalattua kahdesti.

Ottelu OmaSP Stadionilla alkaa klo 18.30. Tervetuloa loistaviin olosuhteisiin seuraamaan naapurusten kohtaamista.