Komea voitto C14:lle

SJK-juniorit – VPS-juniorit 4-0 (3-0)

15 min 1-0 Jonny Lammassaari

19 min 2-0 Niko Uutela

36 min 3-0 Niko Uutela

62 min 4-0 Tommi Niskanen

SJK-junioreiden C14 otti selkeän voiton Aluesarjan ottelussaan VPS-junioreista Prunttimäen viheriöllä kukistettuaan sarjajohtajan peräti 4-0. Tappio oli vaasalaisille ensimmäinen syyskierroksella ja joukkue jatkaa edelleen sarjan kärjessä neljän pisteen erolla ennen SJK-junioreita kun molemmilla on kaksi ottelua pelaamatta.

Kotijoukkue iski kolme maalia jo ensimmäisellä puoliajalla Jonny Lammassaaren avattua maalihanat ottelun 15. minuutilla ja Niko Uutelan tulitettua kaksi osumaa ennen puoliaikaa. Ensimmäisen maaleistaan Uutela teki vain neljä minuuttia johtomaalin jälkeen ja toisen vain nelisen minuuttia ennen taukoa.

Toisella puoliajalla SJK-junioreiden kauden paras maalintekijä, Tommi Niskanen, lisäsi saldonsa 15 osumaan sinetöityään loppunumeroiksi 4-0 reilun tunnin pelin jälkeen.

SJK-juniorit kohtaa sarjassa vielä Kokkolan Pallo-Veikot tiistaina Kuortaneen Urheiluopistolla ja lauantaina 24.9. FC YPA:n Prunttimäessä.