Neljän maalin johto ei riittänyt

SJK-junioreiden 05 joukkue kärsi kirvelevän tappion maalijuhlissa VPS-junioreiden vastaavan ikäluokan ryhmälle joukkueiden kohdattua Raviradan viheriöllä. Lukemat kirjattiin vieraille ilotulituksen jälkeen 7-6 (1-5).

Ensimmäisellä puoliajalla tilanne näytti kotijoukkueen kannalta aivan loistavalta, mutta kuten lontoonkieliset sanovat jalkapallosta, "it’s a game of two halves", eli se on kahden puoliajan peli. Niinpä todellakin, sillä jos ensimmäistä jaksoa vei SJK, dominoi VPS toista.

Kotijoukkueen maalit kirjattiin kahdelle pelimiehelle. Lauri Kohtala teki neljä osumaa ja Sakari Paaso maalasi kahdesti. VPS-junioreiden tehokkain tässä D12-sarjan ottelussa oli Weeti Wingren kolmella maalillaan.