Korsholm maalin verran parempi

Korsholm maalin verran parempi TP-Seinäjoki kohtasi lauantaina Törnävän hiekalla takaisin Ykköseen nostetun FC Korsholman, lopputuloksena mustasaarelaisjoukkueen 1-2 (1-1) -voitto Arto Saranpään kahdella maalilla. Oranssipaitojen osuma syntyi hienon kuvion jälkeen Matti Lammen lapikkaasta.Ensimmäisellä jaksolla TP esitti aika ajoin hyvää peliä pitämällä palloa maassa ja rakentaen siten muutamia maukkaita tilanteita. Avausmaali olikin tuloksena, kun Lampi pelasi seinän Ville Pekkasen kanssa ja laukoi pelivälineen komeasti verkkoon.Korsholman tasoituksen saa TP:n maalia vartioinut Kimmo Ristimäki ottaa ainakin osittain piikkiinsä. Saranpää rokotti maaliltaan ulkona ollutta Ristimäkeä roikottamalla suhteellisen kaukaa 1-1.Toisella puoliajalla oranssipaitojen pelaamisen taso laski eikä isokokoisella vierasjoukkueella ollut vaikeuksia voittaa TP:n viljelemiä korkeita keskityspalloja. Vielä kun kakkospallotkin säännöllisesti hävittiin, ei kotijoukkueen pelinrakentelu enää onnistunut ja Korsholm pääsi hallitsemaan tapahtumia.Korsholman voittomaalin Saranpää iski läheltä maalinedushässäkän jälkeen, kun TP:n puolustus ei usean miehen voimallakaan pystynyt siivoamaan palloa väljemmille vesille.Voitosta huolimatta Korsholmalle ei voi ottelun perusteella ennustaa ruusuista tulevaisuutta Ykkösessä. Saranpää on joukkueen selkeä johtohahmo, joka sai moneen kertaan tuskastua muiden saamattomuuteen.TP-Seinäjoki: Ristimäki (Hakala), Saranpää, Niemi, Kangastupa, Kivimäki, Lampi, Ylinen, Leppänen (Vattulainen), Asuintupa, Luoma, Pekkanen