Korsholm parempi Botniahallissa

Korsholm parempi Botniahallissa TP-Seinäjoki jätti tutun Areenan hetkeksi ja kävi pelaamassa Kakkoscupin ottelun Botniahallissa, jossa FC Korsholm otti 4-2 (3-0) -voiton oranssipaidoista."Olimme pelillisesti parempi joukkue, mutta musta kymmenminuuttinen ensimmäisellä puoliajalla vei pohjan", TP-luotsi Jari Kujala kertoi.Kotijoukkue teki kolme maalia tuon jakson aikana, eivätkä oranssipaidat siitä enää kunnolla toipuneet.Pari takaiskumaalia tuli alakerran hölmöilyistä, ja vielä kun TP:n hyökkäyspään jonkin asteinen tehottomuus edelleen jatkui, oli lopputuloksena kahden maalin tappio. Matti Lampi teki vieraiden molemmat osumat toisella puoliajalla, kun TP sai kirivaihteen päälle."Ylöspäin pelattiin hyvin ja tilanteita oli, mutta viimeinen silaus puuttui. Lopussa saatiin rypistettyä Korsholm ahtaalle", Kujala jatkoi.Akillesvaivainen ja työkiireinen Janne Kotamäki ei todennäköisesti pelaa edustusjoukkueessa kauden aikana. Kotamäki on pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana vain kerran."Pelaajatilanne on ihan hyvä, vaikka hän ei meillä pelaisikaan", Kujala on luottavainen asian suhteen.