Pallo-Iirot nurin – Luoma osui

Pallo-Iirot nurin – Luoma osui Kakkosen länsilohkon Rauman Pallo-Iirot vieraili sunnuntaina Pohjanmaalla, TP-Seinäjoki oli kuitenkin tyly isäntä maalein 2-0 (1-0).Vaikka valmentaja Jari Kujala oli omiinsa pääosin tyytyväinen, ei oranssipaitojen esitys ollut voitosta huolimatta yhtä pelaava kuin muutamassa aikaisemmassa ottelussa. Ihmeitä ei toki Pallo-Iirotkaan Areenassa esittänyt."Ensimmäinen jakso oli hyvä, samoin nollapeli omassa päässä on aina hyvä asia", Kujala huomioi positiivisimmat seikat.Ottelun merkittävimpiä asioita oli Jari-Pekka Luoman pitkän maalittoman putken päättyminen. Hyökkääjän avausosuma oranssipaidassa näki päivänvalon toisella jaksolla Niklas Leppäsen ja Ville Pekkasen mainion esityön jälkeen. Tuuletus ja huuto maalin jälkeen oli sitä luokkaa, että kohtuullisen iso apina putosi "Japen" selästä.Ennen puoliaikaa Timo Kangastupa oli jo ehtinyt puskea Matti Lammen tarkasta keskityksestä 1-0.TP:n peräpää ei joutunut ottelussa kovin lujille. Muutama kiperä tilanne syntyi lähinnä siitä, että puolustajien ja maalivahdin välinen kommunikaatio ei toiminut – puhetta kiitos!Kotijoukkueen runkomiehistöstä olivat poissa Jyrki Saranpää (armeija), Vlle Ylinen (sijoiltaan mennyt varvas) ja Tuomo Nuojua (pohjevamma). Toisen maalin syöttänyt Ville Pekkanen oli oranssipaitojen ykköspelaajia ja tekee vahvasti tuloaan tälle tasolle. APV-kasvatti rynni kärjessä väkevästi, suojasi ja jakoi hyvin palloa.