Koskinen koulutti Jaroa

Koskinen koulutti Jaroa TP-Seinäjoki – FF Jaro 3-1 (1-0)33 min 1-0 Saku Koskinen56 min 1-1 Farhan Omar60 min 2-1 Jarno Takamäki78 min 3-1 Saku KoskinenTP-Seinäjoen B-junioreiden keskikentän Saku Koskinen piti pietarsaarelaista FF Jaroa lähes pilkkanaan joukkueiden kohdattua sunnuntai-illan ratoksi Seinäjoki Areenassa. Ruumiillisen taistelun perikuva ja todellinen raataja teki itse kaksi maalia ja syötti kolmannen osuman kotijoukkueen ottaessa 3-1 –voiton, jonka olisi pitänyt olla vieläkin selvempi.Varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla TP-Seinäjoki oli selvästi hallitsevampi osapuoli. Palloa maltettiin liikuttaa hyvin alakerran kautta, missä lauantaina TP-Seinäjoen edustusjoukkueessa loistanut Jaakko Lampi ja Juho Pajula johtivat orkesteria mainiosti.Varsinaisia tuhannen €uron paikkoja ei kyetty luomaan ennen kuin Koskinen aloitti oman esityksensä pelikellon hiivittyä 36. minuutille. Jaakko Lampi vaihtoi alakerrasta komealla syötöllä laitaa vasemmalle, missä Koskinen otti pallon haltuunsa ja kahvitti pari pietarsaarelaisten pakkia ja sijoitti hallitusti johtomaalin.Toisen puoliajan alussa FF Jaro pääsi peliin mukaan ehkä rahtusen enemmän. Silti joukkueiden pelaaminen oli hyvin erilaista ja eritasoista. Jaro haki käytännössä koko ajan pitkillä palloilla Farhan Omaria onnistuen siinä kovin harvoin. Juuri koskaan Jaro ei pyrkinyt rakentamaan peliään alhaalta sillä tavalla kuin kotijoukkue yritti läpi ottelun.Silti vieraat pääsivät tasoihin ja osittain juuri sen takia, että palloa pyrittiin pelaamaan alhaalta. Ehkä siinä oli myös pieni huolimattomuuden siemen Juho Pajulan tehtyä käytännössä ottelun ainoan virheensä menetettyään pallon alimpana miehenä juuri Oamrille, joka paineli karkuun tasoittaen pelin.Vieraiden maali ei millään tavalla lamaannuttanut isäntiä, vaan vastaisku nähtiin jo nelisen minuuttia myöhemmin kun Saku Koskinen pelasi tauolta sisään tulleen Jarno Takamäen läpi ja ”Jarski” tykitti pallon voimalla verkkoon.Takamäellä oli pari muutakin läpiajoa, joista pienellä huolellisuudella numerot olisivat kaunistuneet selvästi. Myös tolppa vinkaisi kipeästi Takamäen tulitettua pallon voimalla pystypuuhun.Pelin lopullinen ratkaisu nähtiin vain pari minuuttia ennen loppua. Oli ainoastaan osuvaa, että Saku Koskinen sinetöi kamppailun. Hän taisteli pallon haltuunsa keskialueella ja niputti käytännössä koko Jaron alakerran ennen kuin hän hassutti vielä maalivahdinkin sijoittaen pallon lopulta tyhjään maaliin.TP-Seinäjoki oli ottelussa vähintään kaksi maalia parempi kuin vierailija. Silti virheitä nähtiin paljon.”Harhasyöttöjen määrä oli liian suuri. Niitä on kyettävä jatkossa karsimaan selvästi pois. Meidän olisi lisäksi pitänyt pystyä viimeistelemään enemmän maaleja, sillä paikkoja tuli toisella puoliajalla”, tiivisti joukkueen valmentaja Keijo Kotamäki tunnelmat.TP-Seinäjoki käytti ottelussa paljon vaihtomiehiään liikuttaen pelaajia edes takaisin toisella puoliajalla.TP-Seinäjoki: Joonas Kuivalainen, Lauri Latvala, Jaakko Lampi, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Niko Nauholz, Jesse Jääskeläinen, Saku Koskinen, Juuso Koskela, Teemu Penninkangas (vaihdosta Tuomas Karjanlahti, Sami Viljanen, Timo Koivu, Jarno Takamäki, Joose Ahopelto)