TP tyrmäsi vartissa

TP tyrmäsi vartissa TP-Seinäjoki – Sisu 6-1 (3-0)07 min 1-0 Vesa Kivimäki12 min 2-0 Olli Rintamäki (rp)14 min 3-0 Timo Rauhala49 min 4-0 Anssi Syrjämäki57 min 4-1 Antti Peltonen67 min 5-1 Anssi Syrjämäki72 min 6-1 Samir BouroussiTP-Seinäjoki jatkoi tulitustaan naapuriseura Seinäjoen Sisua vastaan siitä, mihin se lopetti sen edellisessä kohtaamisessa. Kotijoukkueena esiintynyt oranssi-musta yhdistelmä ratkaisi ottelun käytännössä jo ensimmäisen vartin aikana iskemällä pallon kolme kertaa Miika Kalliomaan taakse.Maalitehtailu alkoi jo ottelun seitsemännellä peliminuutilla ylösnousseen Vesa Kivimäen viimeisteltyä Henri Saranpään antaman kulmurin jälkeen Kalliomaan kadotettua pallon. Lisää tuli viitisen minuuttia myöhemmin Olli Rintamäen ajettua vahvasti rangaistusalueelle, missä Sisun Mikael Luotola joutui käyttämään sääntöjenvastaisia otteita ”Rintsin” pysäyttämiseksi. Erotuomari Juha Kallionpää osoitti pilkkua ja ”Rintsi” viimeisteli itse 2-0. Kolmas osuma katkaisi lopullisesti punanuttujen selkärangan. Korkea keskityspallo päätyi rangaistusalueella sitkeästi taistelleen Timo Rauhalan haltuun ja ”Tinke” iski viikonlopun toisen osumansa vieden kotijoukkueen jo kolmen maalin tavoittamattomaan johtoasemaan.Kolmen osuman lisäksi TP-Seinäjoella oli koko joukko paikkoja tyrmätä naapurit vieläkin selvemmin. Omat paikkansa oli Johannes Saranpäällä, Juho Mäki-Maunuksella, sekä ylähirttä kolisuttaneella Henri Saranpäällä ja Olli Rintamäelläkin. Sisuta ex-teepeeläinen, Pasi Oksanen, tulitti myös pallon hirteen.Toisen puoliajan alussa tullut neljäs osuma sinetöi ottelun. Ville Pakkala pääsi hyvin tekopaikkaan, mutta maalin viimeisteli tauolta kärkeen siirtynyt Anssi Syrjämäki laukomalla reboundin varmasti verkkoon.Toki on todettava, että toisen puoliajan alussa Sisukin oli aktiivisempi ja pystyi hieman pistämään hanttiin. Ainokaisensa vierasjoukkue teki kulmapotkusta. Veli-Matti Tulisalon lähettämän pallon puski verkkoon Antti Peltonen kaventaen numeroiksi 4-1 ajassa 57. minuuttia.Kymmenisen minuuttia myöhemmin talvikauden harjoituspeleissä erittäin tehokkaasti esiintynyt Anssi Syrjämäki teki toisen maalinsa. Komea kierteinen vasurin veto painui väkisin maaliin ja numerot olivat jo 5-1. Viimeisen naulan arkkuun iski Samir Bouroussi, joka nosti kauniisti pallon verkkoon lähes 40 metristä saatuaan maalivahdin heikon avauksen itselleen.Kokonaisuutena joukkueet olivat täysin eri tasolla tällä kertaa. TP-Seinäjoelle ottelu oli toinen viikonlopun aikana, mutta se ei näkynyt, eikä tuntunut missään. Saranpään veljekset, jotka eivät lauantaina pelanneet SJK:ssa, olivat taitavia keskikentällä ja puolustus pelasi kelpo pelin Vesa Kivimäen, Janne Kotamäen, Rami Sariolan ja vasemmalla pelanneiden Anssi Syrjämäen ja Ville Suutalan miehittämänä.Lauantaina Raumalla vierailleeseen ryhmään verrattuna nyt mukana oli jo enemmän pelaajia, joten siinä mielessä Sisu joutui hieman pahaan paikkaan. TP-Seinäjoki on pelannut erittäin hyvän talvikauden, jossa ainoana tahrana on kotitappio Kaustisen Pohjan-Veikoille täydellisen hallinnan jälkeen. Seitsemästä ottelusta on tilille tullut neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio. Otteluista on tähän mennessä pelattu ylempisarjalaisia vastaan neljä, joten siinäkin mielessä tilanne näyttää varsin hyvältä.TP-Seinäjoki suoritti ottelussa paljon vaihtoja liikutellen pelaajia myös edes takaisin.TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Anssi Syrjämäki, Janne Kotamäki, Rami Sariola, Vesa Kivimäki, Juho Mäki-Maunus, Henri Saranpää, Johannes Saranpää, Timo Rauhala, Olli Rintamäki, Ville Pakkala (vaihdosta Ville Suutala, Jyri Reinilä, Karri Hiirikoski, Sami El-Bash, Samir Bouroussi, Jukka Ahola)