Kotijoukkuepäivien infoa

Kotijoukkue-päivän lipunmyynti

Tiedoksi SJK-junioreiden joukkueille!

Nyt on seuran ikäluokilla erinomainen mahdollisuus tehdä rahaa omalle joukkueelle! 

Seinäjoen Kotijoukkue, SJK, JymyJussit, SMJ ja SJK-juniorit ovat tänäkin vuonna tehneet yhteistyösopimuksen, jolla SJK-junioreiden ja SMJ:n juniorijoukkueet voivat kerätä hyvän potin rahaa omien joukkueidensa toimintaan.

Myymällä 10 euron yhteislippua Kotijoukkue-päivän otteluihin: la 18.5. klo 14 Superpesis otteluun JymyJussit – Kiteen Pallo ja ma 1.7. klo 18.30 Veikkausliigan otteluun SJK – FC Inter on mahdollisuus kartuttaa joukkueiden kassaa tuhansilla euroilla. HUOM. ottelut ovat siis eri päivinä, mutta 10 euron yhteishinnalla pääsee molempiin otteluihin. Se on vaivainen vitonen per matsi!

Myydään siis ostajalle kaksi lippua yhteishintaan 10 €, joista toinen on JymyJussien 18.5. pelattavaan otteluun ja toinen SJK:n 1.7. pelattavaan otteluun. SJK-junioreiden ikäluokat saavat itselleen 8 €/myyty lippu. 2 €/ myyty lippu joukkueet tilittävät SJK-junioreiden Respect-Rahastoon, josta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten jalkapallon harrastamista.

Näitä Kotijoukkue-ottelulippuja on myynnissä SJK-junioreiden kautta 2500 kpl, eli myymällä tuo määrä, rahaa on jaossa joukkueille 20.000 €!!!

Jokainen seuran ikäluokka (F7-C15) saa aluksi maksimissaan myyntiin 250 kpl näitä yhteislippuja. Mikäli joku ikäluokka ei halua tuota määrää, niin silloin niitä vapautuu myyntiin muilla halukkaille. Nyt on siis joukkueella erinomainen tilaisuus ansaita tililleen 250 lippu x 8 € = 2.000 euroa!

Joukkueenjohtaja tai joku muu joukkueen toimihenkilö voi hakea ikäluokkakohtaiset liput SJK-junioreiden toimistolta.

Organisoikaa lipunmyynti ikäluokassanne haluamallanne tavalla ja voitte jakaa tietoa/kokemusta myös muille joukkueille seurassa, miten kannattaa toimia, jotta kaikki liput saadaan myytyä. Lippujen myynti kannattaa aloittaa vaikka heti, niin saatte niitä parhaiten kaupaksi. Viime vuonna osa joukkueista myi kaikki liput ja sai täyden potin, mutta yritetään tänä vuonna jokaisessa ikäluokassa hyödyntää tämä varainhankinta maksimaalisesti ja saada myös katsomot täyteen Kotijoukkue-päivinä.

Tämä on loistava mahdollisuus, jota ei kannata jättää hyödyntämättä! Isot kiitos siitä Kotijoukkueelle, SJK:lle ja JymyJusseille!

Yhteistyöhön sisältyy myös jokaiselle SJK-juniorille (F7-C15) jaettu seurakausikortti, jolla pääsee ilmaiseksi SJK:n ja JymyJussien kotiotteluihin kaudella 2019.

PS Lauantaina 18.5. järjestetään Seinäjoen uudella torilla Kotijoukkue-päivä, jossa on monenlaista tapahtumaa ja seinäjokelaiset seurat esittelevät toimintaansa. Päivästä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin.

Laittakaa ikäluokkanne kalentereihin Kotijoukkue-päivät 18.5. ja 1.7.