Virallinen startti huomenna

SJK-junioreiden kauden ensimmäinen virallinen ottelu pelataan huomenna lauantaina klo 15.30 Wallsport Areenassa. Kyseess’ on Regions’ Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu.

Vastaan asettuu vaasalainen Kolmosessa pelaava FC Kiisto, joka viime kaudella eteni aina kilpailun finaaliin saakka. Finaalissa Vantaan Jalkapalloseura tosin oli vahvempi numeroin 4-0, mutta suoritus oli kova. Tuo sijoitus ja menestys puolestaan vei joukkueen tämän kauden Suomen Cupissa 16 joukkoon.

FC Kiisto sai Suomen Cupissa vieraakseen Veikkausliigan FC Lahden. Ottelu pysyikin pitkään tasaisena, mutta lopussa kolme maalia pommittaneet vieraat voittivat 5-0.

Viime kaudella FC Kiisto sijoittui Kolmosessa toiseksi Kakkoseen nousseen VPS J:n vanavedessä jääden kärjestä vain neljä pistettä.

Samaan aikaan viime kaudella SJK-juniorit pelasi Vitosta. Kauden lopuksi edessä oli nousu Neloseen. Nyt edessä on sitten debyytti Regions’ Cupissa. Oli tietenkin luonnollista, että vastaan tuli heti tältä alueelta kovin mahdollinen vastustaja. Voisi sanoa, että ottelu palvelee parhaana mahdollisena testinä ja harjoitustapahtumana.

Talven aikana Miika Asunmaan ja Joonas Kuivalaisen valmennuksessa joukkue on pelannut kolme ottelua. Näissä Kutosen Apollo kaatui 6-1 ja oman sarjan eli Nelosen Ponnistus 6-2. Kolmannessa kohtaamisessa viime kaudella Kolmosessa pelannut Sundom IF haki voiton Wallsport Areenasa numeroin 1-0.

Kotijoukkue lähtee haastamaan vaasalaisia pyrkien antamaan mahdollisimman hyvän vastuksen yhdelle Kolmosen suosikeista. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan nuorta kotijoukkuetta.