Kova koitos huomenna

Suomen palloliiton Vaasan Piirin Nelonen jatkuu SJK-junioreiden osalta huomenna kevään kovimmalla koitoksella, kun nuorisoryhmä reissaa sarjan vahvasti aloittaneen VPS J:n vieraaksi. Ottelu pelataan Isolahden tekonurmella klo 19.00.

Isäntäjoukkue VPS J aloitti kauden kahdella murskavoitolla kaadettuaan ensin Sisu-Pallon vieraissa 6-0 ja heti perään Ponnistuksen peräti 8-1. Kolmannessa kamppailussaan joukkue joutui tyytymään 2-2 -tasapeliin paikallisvastustaja ja sarjanousija ABC/Strömsön kanssa.

Sarjataulukossa seitsemän pistettä oikeuttavat neljänteen sijaan. Edellä ovat neljä ottelua pelannut ABC/Strömsö 10 pisteellään, sekä kolme ottelua pelanneet sarjakakkonen SJK-juniorit ja -kolmonen Norrvalla FF, joilla kummallakin on kasassa täydet yhdeksän pistettä kolmen voiton myötä.

Kotijoukkue VPS J vilisee seuran juniorityön tuotoksia, eli kyseessä on ihan varmasti hyvää jalkapalloa pelaava nippu. Maalinteosta ovat vastanneet kolme kertaa osunut Joni Uusipaikka ja kahdesti osuneet Heino Järvelä, Joel Tikka, Ahmed Abaas Abdi, sekä Rene Koivisto. Kertaalleen ovat osuneet Jussi Mansikkamäki, Mikko Koskenranta ja Ibrahim Abdifatah Aweys, sekä Arttu Lehtonen.

Vierasjoukkue SJK-juniorit on voittanut kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Ensin kaatui Kolmosesta pudonnut Virkiä 5-0, sitten FC Kuffen Mustasaaressa 6-2 ja viimeksi FC Korsholm Joupiskalla 4-0.

Maalikarkeloiden piällysmies on ollut tähän mennessä Tommi Kukila. Hän on osunut jo viidesti kolmessa matsissa. Kahden maalin miehiä ovat Sami Viljanen, Miika Asunmaa ja Joonas Kuivalainen. Kertaalleen ovat viimeistelleet Petri Huttu, Joni Rintatalo, Niko Hietaharju ja Erno Ruismäki.

Mielenkiitnoinen kärkiryhmän kamppailu alkaa siis klo 19.00 Isolahdessa. Tervemenoa paikanpäälle!