Kova vääntö pisteistä

SJK-j v Kraft 2-1 (0-1)20 min 0-1 Jeremias Bengs58 min 1-1 Akseli Haapoja69 min 2-1 Akseli Haapoja (rp)

Melkoisen väännön sai SJK-junioreiden nollavitoset suorittaa kaataakseen erittäin hyvin pelanneen Närpes Kraftin P14 ikäluokan Aluesarjan ottelussa Linnanpuiston kentällä.

Vaikka kotijoukkue olikin pallollisena hallitsevampi ensimmäisellä puoliajalla, iski Kraft vaarallisesti varsinkin erikoistilanteista. Vieraiden johtomaalin puolestaan viimeisteli huikeita lukemia junnuissa paukuttanut Jeremias Bengs noin 20 minuutin kohdalla.

Toisella puoliajalla isännät ottivat kuitenkin pelin vielä selvemmin haltuunsa. Vierasjoukkueen maalivahti piti ryhmäänsä pystyssä tehden tukun melkoisia torjuntoja.

Loppuun saakka se ei kuitenkaan riittänyt. Ensin Akseli Haapoja tasoitti ottelun ja reilut kymmenen minuuttia ennen loppua sama pelimies pisti pallon pilkulta verkkoon voittomaalin merkiksi.

Siisti ottelu oli ajoittain oikeinkin hyvää pelaamista. SJK-juniorit nousi voitollaan sarjataulukossa neljänneksi.