Maalijuhlat Vaasassa

WFA/VIFK v SJK-juniorit 4-5 (2-2)31 min 1-0 Jean Claude Mamenywa31 min 2-0 Lubunga Etoka32 min 2-1 Kaapo Kangaskokko40+2 min 2-2 Eemeli Honkola41 min 2-3 Veeti Ristilä55 min 2-4 Jimi Seppelvirta61 min 2-5 Matias Luoma73 min 3-5 Lubunga Etoka75 min 4-5 Kevin Salminen

Wasa Fotbolls Akademi/Vasa IFK YJ ja SJK-juniorit järjestivät melkoiset maalikarkelot P15 ikäluokan Aluesarjan ottelussa Vaasan Monitoimiviheriöllä.

Maalit tulivat mielnkiintoisesti ryppäissä ja kotijoukkue iski ensin kahdesti, sen jälkeen vieraat viidesti ja vielä kotijoukkue uudelleen kahdesti.

Varsinainen maalisuma nähtiin reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Kotijoukkueen Jean Claude Mamenywa ja Lubunga Etoka veivät joukkueensa kahden maalin johtoon maalattuaan minuutin sisään.

Itse asiassa myös Kaapo Kangaskokon kavennus taisi mennä miltei samalle minuutille, joten ketsuppipulloteoria todellakin toi eloa peliin. Vielä ennen taukoa Eemeli Honkola viimeisteli tasoituksen ajassa 40+2.

Tuo aika aiheuttikin sitten sen, että Veeti Ristilän johtomaali puolestaan kirjataan 41. minuutille, eli aika mielenkiintoinen tilanne kaikkiaan.

Jimi Seppelvirta ja Matias Luoma lisäsivät vieraiden johdon jo kolmeen maaliin ja peli näytti revenneen, mutta WFA/VIFK nousi vielä maalin päähän kavennettuaan parin minuutin välein loppunumeroiksi 4-5.