Kova viikko päättyi tappioon Linnanpuistossa

Kova viikko päättyi tappioon LinnanpuistossaTP-Seinäjoen ysinelosten Mustat kokivat toisen tappion tällä viikolla hävittyään 2-0 (0-0) keskiviikkona kotonaan Kyrön Voimaa vastaan. KyVolla oli mukanaan kolme yli-ikäistä pelaajaa, vaikka KyVolla on joukkue B-junioreissa. Järjestely tuntuu erikoiselta, sillä muilla seuroilla velvoitetaan ottamaan pelaajia nuoremmista ikäluokista.Ottelu alkoi TP:n selvällä hallinnalla ja palloa pidettiin hyvin omalla joukkueella keskikentällä. Vastusta pääsi kuitenkin tekemään maalin ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestään. TP:n pojat painoivat peliä puoliajan lopun vastustajan päätyyn ja saatiin luotua muutamia hyviä maalipaikkoja.Toinen puoliaika oli samanlaista puurtamista kuin ensimmäinen, mutta maalit jäivät edelleen uupumaan, sitä vastoin vastustaja onnistui maalinteossa erän lopulla kahdesti. Molemmat maalit tulivat pitkien läpisyöttöjen jälkeisistä tilanteista.TP:n maalissa aloitti Pekka Jaskari, joka ei kahdelle ensimmäiselle takaiskulle voinut mitään ja toisen puoliajan lopussa maaliin siirtyi Joni Petäjävirta, joka joutui antautumaan kerran lisäajalla syntyneeseen maaliin. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin ja ottivat monta vastustajan läpiajoa.Keskikentällä uurasti laajalla säteellä kovalla yrittämisellä Aleksi Aho, puolustuksen keskellä vastustajan hyökkäyksiä katkoi varmalla otteella Miika Eronen.