Kraft otti revanssin

TP-Seinäjoen ensimmäinen ottelu hiekkakentällä ei sujunut toiveiden mukaan, vaan kotijoukkueen Närpiön Kraft otti 1-0 (0-0) –voiton kurakelillä pelatussa matsissa.
Tasaisissa merkeissä sujuneessa ottelussa valmentaja Asko Ristimäki käytti koko arsenaaliaan ja ensimmäisellä puoliajalla mukana nähtiin Brasiliasta palannut Marcelo Nunes.
Myös TPV:sta Seinäjoelle juurtumassa oleva Tuomo Nuojua pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa TP-Seinäjoen asussa.
”Kyllä se ihan hyvä matsi oli. Tekivät tosi komean maalin, ei siinä mitään. Ihan hyvää treeniä. Marcelokin kirmasi tosi pirteäsi, oikein olin yllättynyt”, totesi ”Akkeri” matsin jälkeen.