VPS vei pruukilaisia

Vaasan Palloseura otti selvän 4-0 (3-0) –voiton TP-Seinäjoesta Törnävänkentällä pelatussa treenimatsissa. Loistavassa kunnossa pelatulla kentällä ei kuitenkaan suuria hienouksia nähty. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla vieraat olivat selvästi terävämpiä ja hallitsivat ottelua.
Suurin osa vieraiden maaleista syntyi kuitenkin kotijoukkueen selvistä virheistä. Toki Veikkausliigaa pelaavat vaasalaiset olivat kuitenkin selvästi etevämpiä tällä kertaa, eikä revanssia saatu. Ei saatu edes maalia aikaan, joten se jäi hieman harmittamaan.
VPS:n kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi pirteästi esiintynyt Rami Louke 13. Ja 30. Minuuteilla. Seuraavat kaksi osumaa merkittiin Ville Prihalle 37. Minuutilla ja vain viisi minuuttia ennen matsin loppua.
Oli sääli, että tihkusade ja kolea sää kiusasivat pelaajia ja katsojia. Kenttä oli kuitenkin aivan erinomaisessa kunnossa ja siitä kuuluu tietenkin suurkiitos kovasti töitä paiskoneille kenttämiehille.