Kaksi virhettä ratkaisi

TP-Seinäjoen ja FC Hämeenlinnan välinen Ykköscupin semifinaali ratkesi jo ottelun ensimmäisellä jaksolla, kun vierasjoukkue pystyi hyödyntämään oranssinuttujen kaksi virhettä. Ismo Liuksen ja Jari-Pekka Keurulaisen luotsaama FC Hämeenlinna voitti ottelun 2-1 (2-1), vaikka TP-Seinäjoki pistikin pystyyn melkoisen takaa-ajon.
Ottelu ehti vanhentua vain kuusi minuuttia, kun vieraiden poikien maajoukkuemies Olli lehtimäki pääsi rokottamaan vastaiskun jälkeen. Kotijoukkueen myllytys katkaistiin tylysti ja Lehtimäki karkasi alimpana miehenä olleelta Jaska Pensaarelta. Vaikka maalivajti Jani Luukkonen torjuikin ensimmäisen vedon, päätyi pallo kuitenkin pruukilaisten verkkoon.
Kokenut LucianoMartins pääsi rokottamaan toistamiseen TP-Seinäjokea, kun pelikellossa oli 22. Minuutti menollaan. Martins pääsi tuikkaamaan pallon verkkoon läheltä TP-Seinäjoen Mika Hiekan syötön päädyttyä vastustajan rankkarialueen rajalla oman miehen sijasta vastustajan pakille ja FC Hämeenlinna tuli vauhdilla yli koko kentän rokottaen kipeästi.
Kotijoukkue ei kuitenkaan antanut takaiskujen masentaa, vaan tuli takaisin matsiin vauhdilla. Vain muutama minuutti edellisestä Marcelo Nunes löysi vasemmalta loistavalla syötöllään Pasi Oksasen, joka ajoi rohkeasti kohti rankkarialuetta ajautuen aavistuksen verran pieneen kulmaan. Sieltä Paade kuitenkin upotti tarkan vetonsa aivan takatolpan juureen kaventaen loppunumeroiksi 1-2, kun peliä oli käyty vain 29 minuuttia.
Toisella puoliajalla kotijoukkue myllytti vahvasti, muttei saanut hyvistäkään paikoista palloa taidolla ja tuurilla torjuneen Jarkko Ollikaisen taakse.
Ei peli kuitenkaan huonoa ollut, sillä yritystä riitti loppuvihellykseen saakka. Nuoret pelaajat Jyri Hietaharjun johdolla ovat osoittamassa, etteivät menetykset välttämättä olekaan niin pahjoa kuin ennakkoon olisi saattanut kuvitella.
TP-Seinäjoen kokoonpano: Luukkonen, Kallio, Pensaari, Nuojua, Haapasalo, Hiekka (Männikkö (Jalasvaara)), Saarela, Hietaharju, Oksanen, Marcelo, Järvinen (Rasinmäki)