Virkiä kevyt välipala

Virkiä kevyt välipala 24.04.2000 TP-Seinäjoki – Virkiä 6-0 (2-0) TP-Seinäjoen kenraaliharjoitus ennen 6. toukokuuta alkavaa sarjaa oli varsin kevyt, sillä takaoven kautta II divisioonaan noussut Lapuan Virkiä ei kyennyt suuremmin uhkaamaan sarjaa ylempänä pelaavaa vastustajaansa. Ensimmäinen maali nähtiin vajaan varttitunnin jälkeen, kun Marcelo viimeisteli johtomaalin. Puolen tunnin jälkeen brassitaituri oli uudelleen asialla tehden taukonumeroiksi komealla puskulla 2-0. Virkiän nuorella joukkueella oli oikeastaan vain yksi erittäin vaarallinen paikka ensimmäisellä puoliajalla, mutta mainio pusku suuntautui niukasti ohi maalin. Toisella puoliajalla kotijoukkue pyöritti peliään vakuuttavasti, eikä Jari Kujalan suojateilla ollut mitään mahdollisuuksia. Numerot olisivat voineet olla vieläkin selvemmät, sillä vuorotellen TP-Seinäjoen pelaajat hukkasivat hyviä paikkoja. Ilahduttavaa oli nuoren Mikko Ylihärsilän esitys keskikentällä. Mikko teki kaksi hienoa maalia ja paremmalla onnella saldo olisi voinut hyvinkin tuplaantua. Mikon kahden maalin jälkeen Marcelo osoitti, ettei terävyys ole talven aikana kadonnut. Mies iski vielä pari maalia lisää viimeistellen loppunumeroiksi 6-0. Marcelon ja Mikon lisäksi myös vaihdosta kehiin tullut Tero Mäkipelkola pelasi pirteästi. Alakertaa lienee turhaa arvioida, sillä hommia oli varsin niukasti. TP-Seinäjoen kokoonpano: Kivimäki, Nuojua, Haapasalo, Oksanen, Pensaari, Saarela, Ylihärsilä, Jalasvaara, Rasinmäki (Mäkipelkola), Männikkö, Marcelo