Kultainen kosketus

SJK-juniorit – VPS-juniorit 9-0 (5-0)12 min 1-0 Niklas Mäkynen13 min 2-0 Niklas Mäkynen24 min 3-0 Jeremy Edberg35 min 4-0 Joona Haapa-Aho40 min 5-0 Joona Haapa-Aho42 min 6-0 Jimi Seppelvirta46 min 7-0 Jimi Seppelvirta55 min 8-0 Jimi Seppelvirta58 min 9-0 Niklas MäkynenSJK-juniorit Kulta otti toisen peräkkäisen voittonsa Vaasan Piirin P14-ikäluokan Ykkösessä kaadettuaan VPS-junioreiden nollavitosten mustan Kyrkösjärven tekonurmella selvin lukemin.Jo kamppailun ensimmäinen puoliaika oli helteisessä illassa varsin yksipuolista, sillä kotijoukkue pommitti taukoon mennessä viisi maalia.Toisella puoliajalla tahti hiukan rauhoittui, mutta kuitenkin vain maalin verran. Kotijoukkueesta Niklas Mäkynen ja Jimi Seppelvirta onnistuivat kumpikin kolme kertaa. Joona Haapa-Aho maalasi kahdesti ja Jeremy Edberg kerran.