Kuusi turnausta Kuortaneella

SJK-juniorit tulee järjestämään yhteensä kuusi junioriturnausta yhteistyössä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa. Olosuhteet Kuortaneella ovat todella laadukkaat, eikä se mikään yllätys ole kenellekään, sillä Urheiluopistoa käytetään mm. olympiaurheilijoiden ja formulakuskien harjoituskeskuksena.

Erinomaisiin olosuhteisiin liittyvät mm. loistava hotellitason majoitus, loistavat peliolosuhteet verrattain uudessa hallissa, lyhyet siirtymämatkat hotellilta peliareenalle ja urheilijoille suunnattu tasokas ravinto. Oikeastaan parempia olosuhteita talvisiin harjoitusturnauksiin saa hakemalla hakea, eikä taida sittenkään löytyä.

Ensimmäinen turnauksista pelataan 8.-9.1.2022 ja se on suunnattu P12-ikäluokalle. Turnaus pelataan kahdessa kahdeksan joukkueen sarjassa, eli Kilpa- ja Haastajasarjoissa.

Seuraavaksi vuorossa ovat P14-ikäluokan joukkueet. Kaksipäiväinen kilpasarjan turnaus pelataan kahdeksan joukkueen voimin 22.-23. tammikuuta 2022.

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna, 5.-6.2.2022, Kuortaneella pelaavat P15-ikäluokan kilpasarjan joukkueet, joita on myös mukana kahdeksan kappaletta.

Seuraavana viikonloppuna on sitten tyttöfutaajien vuoro. Tuolloin, 12.-13.2.2022, pelaavat Kuortaneella T13-joukkueet kahdessa sarjassa yhteensä 16 joukkueen voimin.

P13-ikäluokan turnaus 19.-20. maaliskuuta 2022 on suunnattu kilpasarjan joukkueille, joita mukaan otetaan kahdeksan kappaletta.

Turnauskevään viimeisessä tapahtumassa pelaavat T14-ikäluokan tytöt. Kilpasarjan turnaukseen otetaan mukaan kahdeksan joukkuetta.

Täältä turnaussivustot ja lisätietoa.

Linkki 1