Kymmenen maalin karuselli

SJK-j B/2 – VIFK Blue 10-0 (3-0)

15 min 1-0 Leevi Oksanen

35 min 2-0 Matti Vähäpesola

37 min 3-0 Kasper Unkuri

46 min 4-0 Kasper Unkuri

54 min 5-0 Nuutti Salo

58 min 6-0 Kasper Unkuri

71 min 7-0 Lauri Polari

73 min 8-0 Lauri Polari

76 min 9-0 Lauri Polari

80 min 10-0 Leevi Oksanen

SJK-junioreiden B-junnujen kakkosjoukkue järjesti siirretyssä II divisioonan ottelussaan melkoisen karusellin Prunttimäkeen vieraaksi saapuneelle VIFK Bluelle.

Vastustaja ei paljon palloon sattunut ja kun sattui, oli se lähinnä pelivälineen purkamista pois omalta rangaistusalueelta mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman kauas. Kuten tulos kertoo, siinäkään vastustaja ei erityisen hyvin onnistunut.

Sen sijaan kotijoukkue oli varsinkin toisella puoliajalla täysin ylivoimainen. Maaleja olisi tullut varmasti vieläkin enemmän, elleivät nuoret pelimiehet olisi halunneet syötellä niin paljon kuin nyt tekivät.

Tulos veti valmentaja Jukka Liikaojankin melko vähäsanaiseksi.

– Liikuteltiin hyvin palloa ja saatiin tilanteita. Tällä kertaa onnistuttiin tekemään maalejakin, riiston jälkeen nopeasti vastahyökkäyksistä, kombinaatioista sekä pitkistä hyökkäyksistä ja erikoistilanteista, kehui Liikaoja aivan ansaitusti omiaan.

– Saatiin ekan puoliajan lopussa tapettua peli, niin toinen puoliaika oli vähän helpompaa, kun ei tarvinnut väkisin yrittää. Oltiin aktiivisempia ja syötettiin paremmin kuin ekalla puoliajalla, lisäsi koutsi.

– Onnistujia voisi luetella paljonkin, mutta Tuomo Palomäki pakkina oli hyvä toisella puoliajalla. Hän teki hyviä nousuja ja antoi tukea hyökkäyssuuntaan. Hattutemppu tietysti aina maininnanarvoinen teko, Kasper Unkuri ja Lauri Polari sellaiseen tänään pystyivät, tiivisti Liikaoja fiilikset voitollisen ottelun jälkeen.

Kokoonpano: Roni Pykäri (41′ Aleksi Luoma), Antti Aho, Samir Radwan,  Aapo Kuivila, Joel Hyytinen (41′ Tuomo Palomäki), Iiro Hautala, Joona Mäkelä (41′ Nuutti Salo), Lauri Polari (41′ Markus Rajamäki), Matti Vähäpesola (41′ Saku Kulmala), Leevi Oksanen, Kasper Unkuri (62′ Lauri Polari)