SJK-05 pojat Barcelonassa

SJK:n 05 ikäluokan neljä pelaajaa pääsi haistelemaan kansainvälisten pelien fiilistä Barcelonassa 26.-30.5. Pojat pyydettiin mukaan VJS:n, Vantaan Jalkapalloseuran, 05-ikäluokan joukkueeseen,joka osallistui Barcelona Football Festival-turnaukseen. Vantaalaisilla oli turnauksessa kaksi joukkuetta. 

SJK-junioreista mukana olivat Elias Hyytinen, Eemeli Honkola, Artturi Mäkelä ja Taavi Kangaskokko. Itse olin mukana joukkueen valmennusryhmässä. Joukkue pelasi turnauksessa seitsemän peliä (5 alkulohkossa ja kaksi sijoitusottelua). Saldona 5 voittoa, 1 tasapeli ja välierätappio, tuloksena turnauksen kolmas sija.

Joukkue teki turnauksessa kaikkiaan 30 maalia, joista meidän pojat 26! Elias Hyytinen voitti turnauksen maalipörssin 10 osumalla ja Taavi Kangaskokko oli toinen 9 osumallaan. Eemeli Honkola teki kuusi ja järjesteli paikkoja ainakin saman verran, Artturi Mäkelä pelasi loistavasti joukkueen alakerrassa viimeistellen kaksi osumaa – voitaneen sanoa, että pojat onnistuivat todella hienosti.

Ottelut:

VJS2-Teviot Rangers Black(GB) 5-5

VJS2-FC Barcelona Escola (SPAIN)7-2 

Aspire Dulwich Hamlet(GB)-VJS2 1-4

VJS2-PDSA Black (GB) 6-1

VJS2-SAM (France) 9-1

Välierä: 

VJS2- CF Santvicenti 0-4

Pronssiottelu:  

VJS2-Aspire Dulwich Hamlet FC  4-1

Turnausjärjestelyt olivat loistavat ja pojille jäi varmasti hienoja muistoja sekä pelikentiltä, että pelien ulkopuolelta (mm.vierailu Camp Noulla). Turnaus osoitti sen, että valmennuksellisesti olemme tehneet seurassa oikeita asioita-pojat ovat oikella tiellä!  Kaikki on mahdollista kun jaksaa tehdä töitä päivittäisen harjoittelun suhteen.

Kiitokset vielä kerran VJS;n suuntaan, että he mahdollistivat pojille tällaisen kokemuksen!

Petri Kangaskokko