KyVo kaatoi ysikutoset

KyVo kaatoi ysikutosetYsikuutosten oranssi joukkue pelasi torstaina 1. divisioonan ottelun Kyrön Voimaa vastaan Ketturämäkön stadionilla. Tasaisessa ottelussa pisteet matkasivat Isoonkyröön maalein 0-1 (0-1). Koko ottelu oli tasaista vääntöä ja todelliset maalipaikat molemmilta vähissä. Ottelun ainokainen tuli ensimmäisen jakson puolivälissä, kun vierasjoukkue sai pallon oikeaan laitaan ja heidän laiturinsa pääsi rangaistusalueen kulmalta pienestä kulmasta ampumaan pallon yläriman kautta ohi hyvän ottelun maalissa pelanneen Konsta Rintalan. Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut oranssi, joka hienosti jaksoi taistella isokokoista vastustajaa vastaan ja pystyi luomaan muutaman puolivaarallisen tilanteen. TP saikin kovan paineen kohti vastustajan maalia ja KyVo joutui keskittymään lähinnä tilanteiden purkamiseen. Palloja haettiinkin sitten purkujen jälkeen minuuttikaupalla Lintuviidan koulun pihalta ja toiselta puolen omakotitalojen marjapuskista."Hyvä taistelu meiltä. Vastustaja peluutti kolmea yli-ikäistä ja me vastapainoksi viittä ysiseiskaa, joten pelaajien fyysinen ero kentällä oli suurimpia mitä tällä kaudella on nähty. Hienosti meidän miehet kaksinkamppailuissa pärjäsivät varsinkin puolustuksessa, joka aloitti kokoonpanossa Olli Hirvelä – Teemu Kukkanen – Miika Huumo – Nicolas Kotamäki, vaihdosta pakeiksi tulivat Tuomas Lapiolahti ja Jaakko Raitis. Keskikentän keskellä Johan Ekman ja Saku Salo taistelivat kunniakkaasti päätä pidempiä kavereita vastaan, voittaen kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla. Koko joukkueen ongelmaksi muodostui eteenpäin pelaaminen, ei saatu hyviä avaavia syöttöjä hyökkääjille ja sitä kautta kunnollisia maalintekopaikkoja. Ennenkaikkea rauhallisuutta olisi kaivattu lisää ja rohkeutta pitää palloa hieman pidempään", totesi joukkueen vastuuvalmentaja Petteri Kokko.Joka tapauksessa oranssi joukkue varmisti paikkansa ykkösdivisioonassa myös ensi kaudeksi, koska Karhu oli hävinnyt oman pelinsä torstaina. Tästä on hyvä jatkaa oranssin joukkueen kauden kolmeen viimeisiin peliin tunnettuja alueen seuroja VPS:aa, Kraftia ja VIFK:a vastaan.