Lahdessa dramaattiset loppuhetket

Lahdessa dramaattiset loppuhetket FC Reipas – TP-Seinäjoki 3-3 (0-0)55 min 1-0 Miikka Malkavaara63 min 2-0 Pekka Hiltunen74 min 2-1 Abdullahi Danjouma83 min 2-2 Ville Kukkanen90 min 3-2 Sami Ruponen90 min 3-3 DanjoumaFC Reippaan ja TP-Seinäjoen A-juniorit järjestivät SM-sarjassa maalittoman avausjakson jälkeen lopulta värikkään näytelmän, jossa toisella puoliajalla verkot heiluivat urakalla. Omilla virheillä kaksi halpaa osumaa eteen antanut TP nousi ensin takaa tasoihin, kunnes kotijoukkue iski vielä kerran tuomarin avustuksella yliajalla. Viimeinkin loistavan ottelun pelannut Abdullahi Danjouma hoiti kuitenkin oranssipaidoille tärkeän vieraspisteen, kun peliä oli käyty 92 minuuttia.”Pojat näyttivät henkisen vahvuutensa kovassa paikassa. Komea nousu ja hieno taistelu koko joukkueelta”, valmentaja Jouko Risikko kiitteli.Vaikka avausjakso oli maaliton, TP hallitsi sitä ja omasi erinomaisia maalintekopaikkoja, mm. Danjouma sai pallon hirteen ja Ville Kukkasella oli läpiajo. Toisella puoliajalla 2-0 –tilanteessa Danjouma teki läheltä kavennuksen ja toivo heräsi vierasjoukkueessa. Kymmenisen minuuttia ennen loppua Kukkanen tasoittikin numerot komealla tykillä. Yliajalla Reippaan pelaaja hyppäsi pallontavoittelutilanteessa Atte Aaltosen selkään, joka jäi loukkaantuneena makaamaan nurmen pintaan. Ottelun erotuomari päätti kuitenkin antaa pelin jatkua kotijoukkueen sivurajaheitolla, jonka jälkitilanteesta 3-2 syntyi. Oikeus lopulta voitti, kun Danjouma järjesti toisella tahtomaalillaan tasapelin TP:lle.Maalintekijöiden Danjouman ja Kukkasen ohella Tero Mäntylä pelasi hienon ottelun keskikentän pohjalla. Myös vähällä peliajalla ollut Teemu Rajala suoriutui tehtävästään loistavasti.TP-Seinäjoki: Petri Välimäki, Tero Mäntylä, Rami Sariola, Jussi Kankaanpää (v), Timo Rauhala (80. Juha Ylihärsilä), Anssi Syrjämäki (67. Atte Aaltonen (88. Matti Tervasmäki)), Jere Jääskeläinen, Sami El-Bash, Teemu Rajala (51. Olli Rintamäki), Ville Kukkanen, Abdullahi Danjouma