Laura Kalmari kuvina

Sunnuntaina saatiin OmaSp Stadionilla päätökseen tämän vuoden T15-ikäluokan Laura Kalmari SM-lopputurnaus, jossa pelattiin yhteensä 48 ottelua. Pelit alkoivat jo torstaina kahdeksalla matsilla ja jatkuivat 16 ottelun rupeamina perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina pelattiin vain sijoitusottelut, eli kahdeksan kamppailua.

Oli melkoinen rupeama ehtiä kuvaamaan jkaista peliä. Käytännössähän se tarkoitti sitä, että vain finaalin sai kuvattua kokonaan. Muissa peleissä aikaa kului kentänlaidalla vajaa vartti. Syynä tähän on tietenkin se, että OmaSp Stadion ja Jouppilanvuoren tekonurmi sijaitsevat muutaman kilometrin päässä Prunttimäestä.

Puoliajalla piti vaihtaa aina maisemaa joko Prunttimäkeen tai sieltä pois. Omia pieniä haasteitaan siinä siis oli. No, joka tapauksessa neljä pelipäivää tuottivat noin 17 800 kuvaa muistikorteille. Näiden läpikäyminen alkoi tietenkin jo torstaina ja jokaisena turnauspäivänä gallerioihin tuli jokunen kuva.

Sunnuntai illasta tähän iltaan saakka on sitten tullut selattua loput kuvat läpi. Ihan kaikista ei tullut yhtä paljon otoksia, joten kaikista ei liioin ole ythä paljon gallerioissa. Se harmittaa hiukan itseäkin. Joka tapauksessa kuvia päätyi 48 eri galleriaan yhteensä hiukan vajaat 4800 kappaletta, eli ei edes sataa per matsi. Nukkuminen jäi melkoisesti lapsipuolen asemaan ja torstaista maanantaihin menin sellaisilla noin vajaan viiden tunnin yöunilla. Nyt on jo huomattavasti leppoisampaa.

Hauskaa joka tapauksessa oli, kuten futispeleissä nyt miltei poikkeuksetta pakkaa olemaan. Toivottavasti kuvia on mukava katsella ja vuosien kuluttua ne ovat mukavia muistoja onnistuneesta turnauksesta.

Alla linkit eri päiville. Klikkaamalla päivää pääsee sitten tsekkaamaan jokaisen ottelun erikseen.

Se Karvanaama kameran kanssa kentänlaidalta

KuvatTorstai Perjantai Lauantai

Sunnuntai

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4