Huuhkajaturnaus Eerikkilä 2021

Pelejä kertyi yhteensä viisi, jokainen puoliaika oli aina yksi pelikokonaisuus joista sai kolme pistettä. Välierä ja loppuottelu pelattiin normaalisti. Jokaisessa pelissä jokaisen pelaajan piti pelata kokonainen puoliaika ja olla myös aloittavassa kentällisessä. Me pelasimme torstaina yhden pelin Team Sparv-Team Uronen  josta voitimme ensimmäisen jakson 3-1 ja toisen pelasimme tasan 1-1, saimme neljä pistettä.

Perjantaina pelasimme myös yhden pelin Team Lodia vastaan  voittaen molemmat puoliajat 3-0 ja 2-0 saaden 6 pistettä. Lauantain pelasimme myös yhden pelin Team Pukkia vastaan  häviten ensimmäisen jakson 1-2 ja voittaen toisen 3-0, saaden kolme pistettä siitä ja yhteensä 13 pistettä.

Sunnuntaiaamuna pelasimme sitten välierän Team  Sparv-Team Toivio voittaen sen 1-0 ja edeten finaaliin.  Finaali oli edessä vajaan kolmen tunnin päästä ja siihen tiukka valmistautuminen, finaalissa sitten tiukka peli vastassa Team Hradecky, peli päättyi 2-2 varsinaisella peliajalla, joten rankkukisa oli edessä ja siitä  voitto 2-0. Meidän maalivahtimme torjui molemmat vastustajan laukaukset ja meidän laukojat onnistuivat.

Torstaina ensimmäinen peli johon valmistauduttiin huolella. Meillä oli lyhyt ryhmäytymisharjoitus joukkueen kanssa missä myös käytiin läpi meidän muoto ja puolustuspelaaminen. Muistutettiin aluevalmentaja Stephen Wardin sanat siitä, että ensimmäinen peli on aina shokki meidän pelaajille, sovimme  pelaajien kanssa, että näytetään ettei niin ole. Peli oli meiltä tosi hyvä. Olimme nälkäisiä, aktiivisia, pelirohkeita ja halusimme näyttää kaikille, että Pohjanmaan pojat osaavat pelata. Saimme myös kannustusviestin Tim Sparvilta turnaukseen jonka tietysti näytimme pojille.

Perjantaina sitten aamulla pidettiin videopalaveri ja harjoitukset johon otettiin edellisestä pelistä muutamia asioita joita käytiin läpi. Päivällä meillä oli phv -mittaukset ja valakyykky. Pelin jälkeen illalla  pidettiin joukkueen kesken oma tietovisa jossa oli tosi visaisia kysymyksiä. Myös Tim lähetti pojille kysymyksen.

Lauantaina sitten jatkoimme aamulla videopalaverilla sekä treeneillä, ruokailut oli joka päivä neljä kertaa päivässä joten energia riitti hyvin pitkissä päivissä. Sunnuntaina sitten koettiin se huipennus aamupeli jossa panoksena finaalipaikka oli selkeästi meidän tasapainoisin pelimme molemmilta kentällisiltä.

Loppuottelussa sitten mentiin all in mitä vielä oli  jäljellä niin varmasti jäi kentälle. Mestaruus on makee juttu koko meidän alueelle, antaen uskoa että ollaan oikealla tiellä. Oli mahtava kokemus olla pitkästä aikaa mukana tapahtumassa. Erityiskiitos pelaajille jotka toteuttivat valmennuksen antamia ohjeita  kentällä erinomaisesti tehden myös rohkeasti omia hienoja ratkaisuja.

Meillä oli selkeä pelisuunnitelma ja selkeä ajatus siitä miten pelaamme. Me halusimme olla kentällä nälkäisiä, aggressiivisia, pelirohkeita ja ennen kaikkea halusimme että tämä kaikki näkyy peli-ilona ja rentona hyvänä tekemisenä. Minun mielestäni me onnistuimme luomaan hyvän ilmapiirin missä kehitys oli huikeaa ja pelaajat selkeästi nauttivat tapahtumasta. Valmennustiimi oli huikea, jokainen teki oman osansa pelaajien eteen, Oli todella pitkiä päiviä ja lyhyitä öitä mutta se kannatti. Nyt huilataan muutama päivä että jaksetaan taas paiskia töitä pelaajien kehittymiseksi. Terveisin Eski

Pohjanmaan joukkue Team Sparv: valmennus  Veka, Eski ja MV-valmentaja UEFA B maalivahtikoulutuksessa oleva Jussi Liikanen, huoltaja Erkki Kangasvieri