LehPa sinnitteli pitkään

LehPa sinnitteli pitkään LehPa – TP-Seinäjoki 2-3 (1-1)10 min 0-1 Ville Wahlsten20 min 1-1 Erno Piiroinen51 min 2-1 Jouni Lehtimäki82 min 2-2 Ville Pekkanen86 min 2-3 Jyrki Saranpää rp.TP-Seinäjoki oli vaikeuksissa sarjajumbo Lehmon Pallon vieraana Kontiolahdella, mutta iski lopussa kaksi maalia muutaman minuutin sisään ja nousi voittoon.LehPa pelasi erittäin puolustusvoittoisella ryhmityksellä ja teki TP:n pelaamisen vaikeaksi. Loppua kohti paine kotijoukkueen päädyssä kuitenkin kasvoi ja oli enemmänkin ajan kysymys, koska verkko heiluu.Pitkästä aikaa kokoonpanossa ollut Ville Wahlsten vei oranssipaidat komealla kaukovedolla johtoon, mutta kuittaus tuli melko nopeasti. Toisen jakson alussa LehPa puolestaan siirtyi johtoon, joka kestikin yllättävän pitkään. Ville Pekkanen tasoitti lopulta numerot oman ylirimakutinsa jälkitilanteesta ja voittomaalin ampui pilkulta Jyrki Saranpää, kun sekä Tero Mäkipelkola että Vesa Kivimäki kaadettiin alueella.TP:n kevätkierroksen (11 ottelua) saldoksi Kakkosen itälohkossa tuli 14 pistettä, mikä on kutakuinkin odotettu tulos rikkonaisen talviharjoittelukauden jälkeen."Syyskierrokselta odotan paremman kuntopohjan myötä 20 pistettä", valmentaja Veli-Matti Latosaari ennakoi.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Oksanen (8. Wahlsten), Lehtinen (46. Salo), Niemi, Asuintupa, Mäkipelkola, Nuojua (81. Väänänen), Saranpää, Pekkanen, V. Kivimäki, Huttu (v)