Voitto seitsemän maalin karkeloissa

Voitto seitsemän maalin karkeloissa TP-Seinäjoki – Warkaus JK 4-3 (3-1)17 min 1-0 Marko Huttu19 min 2-0 Ville Ylinen27 min 3-0 Tiitus Lehtinen30 min 3-1 Tomi Airaksinen51 min 4-1 Huttu52 min 4-2 Jussi Markkanen75 min 4-3 AiraksinenKolmella maalilla kahteen eri otteeseen johtanut TP-Seinäjoki piti kannattajiaan piinassa Warkaus JK:ta vastaan, mutta otti lopulta helpottavan voiton Kakkosen itälohkossa.TP pelasi ensimmäisellä jaksolla kauden parasta hyökkäyspeliään ja kolmen tehdyn maalin lisäksi paikkoja oli toiseen mokomaan. Avausosuman pohjusti Jani Asuintupa loistavalla laitajuoksullaan, jonka päätteeksi lähti vielä hieno syöttö maalinedustalle Marko Hutulle, joka nosti pallon tyylikkäästi savolaisten verkkoon. Todellinen koulumaali.Warkaus oli tuskin ehtinyt toipua tästä, kun pallo oli jo toisen kerran vierasjoukkueen maalissa. Ville Pekkanen häiritsi sopivasti kauas ulos tullutta mv. Jorma Naakkaa ja Ville Ylinen sai kunnian sijoittaa 2-0 helposti tyhjiin. Oranssipaitojen kolmas ja jo ratkaisevan tuntuinen osuma syntyi Pasi Oksasen kulmapotkusta, jonka ylös noussut Tiitus Lehtinen puski sisään.WJK tuli kuitenkin peliin mukaan Tomi Airaksisen sinänsä komealla kaukovedolla, mutta TP:n maalivahti Jukka-Pekka Kivimäki nukkui tilanteessa täysin.Toisen puoliajan alussa Huttu nosti toisen maalinsa Ylisen oivasta pystysyötöstä, mutta kuittaus tuli välittömästi perään. Vaihdosta jo avausjaksolla kentälle tullut ja selkeän lisäulottuvuuden Varkauden hyökkäyspeliin tuonut Jussi Markkanen iski keskialoituksen jälkeen 4-2 ja peli oli yhä auki. Vartti ennen loppua Airaksinen toi vieraat jo maalin päähän Jari Pennasen päätyviivalta lähteneestä keskityksestä. Lopun oranssipaidat onnistuivat kuitenkin varjelemaan maaliaan.Kolmesta takaiskumaalista huolimatta TP pelasi joukkueena kokonaisuutena hyvän ottelun. Tero Mäkipelkola oli erittäin pirteä ensimmäisellä puoliajalla, Vesa Kivimäki teki kärjessä kovasti töitä ja koko ajan kuntoutuva Jarkko Mäki-Maunus pääsi esittelemään hurjaa potkuaan.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Oksanen, Lehtinen (v), Saranpää, Asuintupa, Mäkipelkola (75. Leppänen (v)), Mäki-Maunus, Ylinen (v), Pekkanen, Huttu (87. Väänänen), V. Kivimäki