Lehtisen Aarau kompastui

Lehtisen Aarau kompastuiKreikan liigassa viime kevään Levadiakoksen väreissä pelanneen Toni Lehtisen uusi seura, sveitsiläinen FC Aarau, kärsi jälleen viikonloppuna harmittavan tappion. Joukkue kompastui kotonaan FC Luzernia vastaan numeroin 4-2 (2-1).Ottelu oli pitkään tasan, mutta lopussa vieraat tekivät kaksi maalia, jotka ratkaisivat kamppailun. Sarjataulukossa FC Aarau on tällä hetkellä viimeisenä. Lehtinen pääsi ottelussa vaihdosta kentälle tunnin pelin jälkeen korvaten Steven Langin.Tonin tultua kehiin kotijoukkue tasoitti ottelun, mutta kolmen viimeisen minuutin aikana vieraat maalasivat kahdesti. Lehtisen tilille kirjattiin ottelussa 82. minuutilla varoitus. Peli oli seinäjokelaiselle toinen Sveitsin pääsarjassa.Samassa sarjassa pelaa myös viime kaudella Sveitsin mestaruutta juhlinut toinen seinäjokelainen pelimies,Veli Lampi, jonka FC Zürich kohtaa huomenna Mestarien liigan lohkovaiheessa Real Madridin.