Leirintäkausi päätökseen

SJK-junioreiden Seinäjoen Leirintäalueen kesäkausi saadaan päätökseen tällä viikolla ja Kiantama Oy:n thaimaalaiset marjanpoimijat lähtevät kotimaahansa. Ahkerat ja hyväntuuliset marjanpoimijat majoittuivat Seinäjoen leirintäalueella syyskuussa kolmisen viikkoa keräten puolukoita lähialueen metsistä.

Keskiviikkona seura järjesti leirintäalueella asuneille peräti 86 poimijalle jo perinteeksi muodostuneen lähtöjuhlan ja tarjoilut.Seinäjoen leirintäalueen koko kesäkausi oli hyvä, lämmin kesä suosi leirintämatkailua ja matkailijamäärät alueella kasvoivat mukavasti. Myös paikalliset löysivät kiitettävästi leirintäalueen muut palvelut, eli minigolfin ja kahvion palvelut ja niidenkin myynti nousi.

"Positiivista lisäksi on, että saimme kaupungin toimesta alueelle seitsemän uutta leirintämökkiä ja sitä kautta majoituskapasiteettia saatiin lisää. Muutenkin leirintäalueen kehittäminen ja olosuhteiden parantaminen yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kanssa on sujunut mainiosti. Ensi kesäksi leirintään saadaan uusi saunarakennus ja myös uuden huoltorakennuksen rakennustyöt aloitetaan v. 2019", kertoo seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla."Sanomattakin on siis selvää että leirintäalueen merkitys koko SJK-junioreiden toimintaan on erittäin merkittävä", Huilla lisää.