Lepa tykitti kaksi

Eipä olisi juuri maukkaampi olla keskiviikkoillan kattaus seinäjokelaisittain. Tai no, alkuviikko muutenkin, sillä eilen Matias Vainionpää debytoi U21-maajoukkueessa ja tänään toinen oma kasvatti, Joonas Lepistö, pisti FC Interin verkot tötterölle kahdesti kotijoukkueen otettua hienon 3-2 (2-1) -voiton sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluvasta turkulaisesta FC Interistä.

Kovin hyvin ei Seinäjoen Jalkapallokerhon ilta alkanut, sillä omissa soi jo kamppailun kuudennella peliminuutilla. Se ei kuitenkaan jäädyttänyt isäntiä. Ensin Niko Markkula tarjoili hienon käytäväpallon, josta "Lepa" pommitti pallon maalin kattoon ja vain hetkeä myöhemmin asialla oli Emmanuel Ledesma karvaten pallon ylimielisesti pelanneelta Noah Nurmelta rangaistusalueen sisällä. Saatuaan pallon, miehen armoton vasuri upotti pelivälineen takanurkkaan komeasti.

(Photo: O-M Matihalti)

Näin mentiin tauolle. Toisella puoliajalla Jude Arthur puolestaan karvasi pallon tarjoillen "Lepalle", joka laukoi ykkösellä pallon ohi Henrik Moisanderin vieden kotijoukkueen jo 3-1 -johtoon. Vaikka Rick Ketting kavensi lopussa, pystyi SJK kuitenkin pitämään arvokkaan voiton ja kolme pinnaa.

Täältä voi katsella lisää tuuletuskuvia sun muuta semmoista.