Toiseksi viimeinen keskiviikkona

SJK-junioreiden Nelosessa pelaava joukkue pelaa koronakuden toiseksi viimeisen ottelunsa huomenna keskiviikkona Keskuskentän nurmella. Vieraaksi saapuu sarjapaikastaan taisteleva FC Kuffen Koivulahdesta Vaasan kupeesta.

Vierasjoukkue on putoamisviivan alapuolella kolmella pisteellään, aivan kuten sarjan pahnan pohjimmainen, eli FC Korsholm. Sarjakakkonen, SJK-juniorit, kohtasi viime viikolla juuri FC Korsholmin vieraskentällä ja pommitti Mustasaaren Keskusurheilukentällä voiton lukemin 10-0.

Pelin henkihän kotijoukkueen kannalta on yhä sangen selvä. Vain voitto kelpaa. Sekään ei välttämättä riitä sarjanousuun, sillä sarjaa johtava Kungliga Wasa CF on kaksi pistettä edellä ja kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan ABC/Strömsön ja Iskmo-Jungsund BK:n. Oikeastaan SJK-junioreiden toiveet lepäävät juuri tuossa keskiviikkona 18:30 alkavassa ABC/Strömsö v Kungliga Wasa CF –ottelussa, jossa toivotaan tietenkin kotijoukkueen voittoa.

Toisaalta Kungliga Wasa CF ei ole aiemminkaan ottanut vastaan sarjanousua, vaikka on sarjan voittanutkin. Tietenkään sitä ei voi tietää, millainen on miesten mieli, jos he jälleen ottavat piikkipaikan omakseen.

SJK-junioreiden on kuitenkin voitettava ensin FC Kuffen ja sen jälkeen kauden viimeisessä matsissa Kauhavan Kanuunat, että näillä hypoteettisilla asioilla kannattaa ylipäätään spekuloida.

FC Kuffen kohdattiin jo viime kaudella pariin otteeseen. Vieraista lähti mukaan 6-2 –voitto ja kotona voitto merkittiin numeroin 5-1.

Kuluvalla kaudellahan SJK-juniorit on pelannut siis yhdeksän ottelua, joista tilillä on kahdeksan voittoa ja tuo yksi harmillinen tappio Vaasassa juuri Kungliga Wasa CF:lle.

Vierailija FC Kuffenin saldo puolestaan on pelikuva kotijoukkueen tekemisistä, eli joukkue on yhdeksästä matsistaan onnistunut naaraamaan kolme pinnaa ainoastaan kertaalleen voitettuaan reilu kuukausi sitten kotimatsissaan Iskmo-Jungsund BK:n 3-1.

Ottelu Keskuskentällä alkaa klo 19:00!