Lomalle tappioputken saattelemana

Lomalle tappioputken saattelemana TP-Seinäjoki – Tervarit 1-3 (0-1)31 min 0-1 Juho Mäkelä48 min 0-2 Dritan Stafsula58 min 1-2 Sergei Bragin90 min 1-3 Jani KauppilaTP-Seinäjoen vaatimattomat esitykset Ykkösessä saivat jatkoa kotikentällä Tervareita vastaan, tuloksena neljäs peräkkäinen tappio. Pitkästä aikaa joukkue kuitenkin sentään pystyi maalintekoon, kiitos Sergei Braginin komean rangaistusalueen takaa lähteneen ja ylänurkkaan viuhuneen vedon.TP:llä on edessä viikon totaalinen tauko harjoituksista ja peleistä, mikä varmasti tuleekin tarpeeseen."Jo peliä edeltäneissä harjoituksissa oli vaikeaa. Itse ottelussa oltiin liikkeessä ja kovuudessa kaukana siitä mitä pitäisi. Ensimmäinen vartti oli hyvä, mutta loppu kävelyä ja väistelyä. Aneeminen esitys", valmentaja Jari Kujala valitteli aiheesta.Kaikkia Tervareiden maaleja edelsi enemmän tai vähemmän kotijoukkueen puolustusvirhe, jotka ovat tällä kaudella tulleet valitettavan tutuksi. Vain kerran on oma pää pysynyt puhtaana.Juho Mäkelä pääsi laukomaan läheltä avausosuman kulman jälkitilanteesta, toisessa takaiskussa Dritan Stafsulalle tarjottiin kunniakuja rangaistusalueelle ja kolmannessa maalissa Mika Kallio rappasi vastustajaa 18 metrissä. Jani Kauppila ampui seuranneesta vapaapotkusta J-P Kivimäen käsien kautta loppunumerot."Ensimmäinen jakso oli kohtuuhyvä ja peli hallussa 0-2 -tilanteeseen asti. Mitään hätää ei ollut ja paikkoja oli enempäänkin. TP pääsi kavennuksella peliin mukaan", Tervarien kakkosluotsi Kimmo Hurtig näki kenttätapahtumat.TP saikin kavennuksesta hetkeksi intoa ja varsinkin Juho Järvinen oli kohtuullisen pirteällä pelipäällä. Oranssipaidat eivät kuitenkaan päässeet kunnolla ahdistelemaan Jani Luukkosta vieraiden maalinsuulla. Osasyynä tähän oli, että kotijoukkueen syöttöjen laatu oli läpi ottelun heikko. Pelaamalla pelattuja maalipaikkoja TP:llä ei ollut käytännössä yhtään, Tervareilla sen sijaan oli varaa niitä muutama tuhlatakin.