Cup-taival päättyi Kisapuistossa

Cup-taival päättyi Kisapuistossa Hyvässä vireessä oleva FC Lahti pudotti ennakko-odotusten mukaisesti TP-Seinäjoen jatkosta Suomen Cupin 7. kierroksella 3-0 (2-0) Kalle Eerolan, Magnus Samuelssonin ja Tuomas Haapalan maaleilla."Kohtuullinen ja pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos", valmentaja Jari Kujala myönsi.TP:llä oli kaikesta huolimatta jo parin minuutin jälkeen erinomainen maalipaikka, mutta Toni Lehtisen kuti viuhui puoli metriä ohi. Myös Sergei Braginilla oli toisella puoliajalla hyvä tilanne, mutta pallo kävi vain rimassa.Muuten Lahti toki hallitsi ottelua, mutta senkin esitys oli lähinnä rutiininomainen. Kotijoukkueella oli paikkoja lisämaaleihinkin, mutta puoliksi TP:n maalilla pelanneet Kalle Luode ja J-P Kivimäki selvittivät muutamat pahat tilanteet.TP oli matkassa erinäisten syiden takia ainoastaan 12 kenttäpelaajalla, mm. vakiotopparit puuttuivat kokoonpanosta. Keskuspuolustuksessa pelasivatkin Vesa Kivimäki ja Jyrki Saranpää, laitapakkeina Erkki Taurula ja Ville Ylinen. FC Lahden normaalimiehityksestä olivat poissa Niki Helenius ja Lagerblomin veljekset.