Lyhimmät kilsat tiistain vierasmatsiin

SJK-junioreiden Nelosta pelaavan joukkueen ei tarvitse kovin kauas reissata tiistain vieraspeliin. Itse asiassa joukkue saa tuntumaa siitä, millaista on pelata Kakkosta Helsingissä: otteluun pääsee vaikka kävellen.

Huomisillan vieraspeli nimittäin pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella, missä SJK-junioreita isännöi paikallisvastustaja Sisu-Pallo. Ottelu alkaa klo 19.30 ja on toinen tiistain Nelosen matseista entisen Vaasan Piirin alueella. Toisessa pelissä ovat Mustasaaressa vastakkain FC Kuffen ja Kungliga Wasa.

Vaikka kyseessä onkin sarjataulukon perusteella ääripäiden kohtaaminen, ei ottelusta kannata odottaa helppoa läpihuutojuttua. Viidestä ensimmäisestä pelistään Sisu-Pallo ei vielä ole pisteitä saalistanut. Vastaavasti SJK-juniorit on voittanut kaikki viisi ensimmäistä peliään. Vierasjoukkueena esiintyvä SJK-juniorit on sarjassa kakkosena tasapistein ykkösenä majailevan Norrvalla FF:n kanssa. Sisu-Pallo puolestaan on viimeisenä, mutta vain kahden pisteen päässä putoamisviivasta.

Sisu-Pallo on tähän mennessä kohdannut kotikentällään VPS J:n, joka vei pisteet 6-0, sekä Ponnistuksen, jonka voitto ratkesi dramaattisesti vasta lisäajalla numeroin 2-1. Vieraissa tappiot ovat tulleet Närpes Kraft/2Lle 3-2, Kungliga Wasalle 7-0 ja ABC/Strömsölle 6-1.

SJK-juniorit voitti edellisessä ottelussaan kotikentällään Närpes Kraft/2:n 2-0. Sitä ennen kaatui VPS J vieraissa 3-2, FC Korsholm kotona 4-0, FC Kuffen vieraissa 6-2 ja Virkiä kotona 5-0.

SJK-junioreiden Tommi Kukila on aloittanut kauden tehokkaasti. Mies viimeisteli myös Kraftin verkkoon ja nyt on tilillä maalintekijätilaston kärkipaikkaan oikeuttavat kahdeksan maalia.

Ottelu siis alkaa klo 19.30 Joupiskalla. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, seinäjokelaisen jalkapallon instituutioihin kuuluva Sisun Jarkko Tenkula pistää taas kerran makkarat kuumiksi, eli nyt jos koskaan kannattaa lähteä vieraspelireissulle!