Maalijuhlat toisella jaksolla

SJK-junioreiden Nelosen kärjessä porskuttava nippu pisti pystyyn maalikarkelot toisella puoliajalla Närpes Kraft/2:n kustannuksella. Numerollisesti ottelun ensimmäinen jakso oli tiukka, mutta sen jälkeen vieraista ei ollut kuin seuraamaan läheltä, kuinka mustanuttuiset pommittivat maaleja tasaiseen tahtiin.

SJK-juniorit v Närpes Kraft/2 5-2 (1-0)32 min 1-0 Paavo Nyrhinen48 min 2-0 Nicolas Kivimäki (rp)53 min 3-0 Joonas Kuivalainen63 min 3-1 Ville Laine71 min 4-1 Tommi Luopajärvi83 min 5-1 Viljami Kivinen90+3 min 5-2 Ville Laine

Ensimmäinen puoliaika mentiin tasaisesti. No, ainakin numeroiden valossa peli oli tasaista. Paavo Nyrhisen viimeistelemä avausmaali reilun puolen tunnin pelin jälkeen antoi kuitenkin ennusmerkkejä siitä, mitä oli tulossa.

Toki kaiken rehellisyyden nimessä, kotijoukkueelle olisi kuulunut rankkari jo avausjaksolla, joka tietenkin olisi saattanut muuttaa tilannetta. Nyt se jäi saamatta syystä tai toisesta.

Heti toisen puoliajan aluksi pallo kuitenkin oli ihan pakko kuljettaa pilkulle. Rankkarista Nicolas Kivimäki lisäsi kotijoukkueen johdon kahteen maaliin ja vain viitisen minuuttia myöhemmin Joonas Kuivalainen lisäsi johtoa.

Vierasjoukkueen molemmista osumista vastannut Ville Laine pääsi kaventamaan reilun tunnin pelin jälkeen, mutta kahdeksan minuuttia myöhemmin Kraftin veskarille tuli hutipotku ja Tommi Luopajärvi sai viimeistellä tyhjään maaliin isäntien neljännen osuman.

Vielä viimeisllä kympilläkin sattui ja tapahtui. Ensin vaihdosta sisään tullut Viljami Kivinen tulitti voimalla numeroiksi 5-1 ja kun pelattiin jo ottelun kolmatta lisäminuuttia, Laine ehosteli numeroiksi 5-2.

Voitollaan SJK-juniorit vain vankisti sarjajohtoaan. Seuraavan kerran on SJK-junioreilla tilaisuus taistella sarjapisteistä maanantain vierasottelussa Mustasaaressa. Siellä vastaan asettuu kotijoukkue FC Korsholm.