Oulusta vain pelikokemuksia

SJK-junioreiden P14-ikäluokan reissu Ouluun Liiga Pohjoisen otteluiden tiimoilla ei valitettavasti tuottanut kuin pelikokemusta. Lähtökohdat olivat hyvät, sillä yhdellä voitolla kahdesta ottelusta nuorisolle olisi varmistunut kakkossija taulukossa.

Lopulta saldoksi tuli nolla pistettä ja sijoitus putosi neljännelle paikalle taulukossa. Luonnollisesti tämä oli joukkueelle paha pettymys.

Lauantain ottelu Jyväskylän Jalkapalloklubia vastaan päättyi ehkä hiukan yllättäenkin kettupaitojen 2-1 (1-0) –voittoon.

–          Eka 20 minuuttia oltiin täydessä viennissä, mutta sen jälkeen parannettiin ja oltiin parempia pelissä. Muutama loistopaikka pelissä saatiin, mutta ei vain saada paikoista sisään. Niitä tulee kyllä mikä on positiivista. Ja sitten lopussa tehtiin helppo henkilökohtainen virhe omassa päässä joka ratkaisee pelin. Ei kyllä jalkapallojumalat olleet meidän puolellamme. Oltaisiin ansaittu enemmän tuolla peliesityksellä, noitui joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää tappiota.

Sunnuntai ei taatusti kohentanut mielialaa sen enempää, sillä nyt oli OLS parempi numeroin 3-1 (1-0) ohittaen samalla SJK-juniorit sarjataulukossa. OLS sijoittui SJK-junioreiden yläpuolelle keskinäisen ottelun lopputuloksen perusteella.

Liiga Pohjoinen jatkuu 21. elokuuta SJK-junioreiden osalta.