Onneksi vain päivitysvirhe

Eilisen SJK-juniorit v Kokkolan Pallo-Veikot ottelurapsan yhteydessä esitettiin seitinohuesti kritiikkiä kilpailusääntöjen muuttamiseen kesken kauden. Onneksi näin ei kuitenkaan lopulta ole tapahtunut, vaan kyseessä on Suomen Palloliiton verkkosivujen päivityksen yhteydessä tapahtunut erhe, joka nyt on korjattu.

P14-ikäluokan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että aivan kuten ennen sarjojen alkua oli ilmoitettu, neljä Liiga Pohjoisen parasta joukkuetta pääsee ensi kaudeksi suoraan kyseiseen sarjaan ja muut osallistuvat karsintoihin.

Samalla se tarkoittaa myös sitä, että Liiga Pohjoisen kevätkierroksen viisi parasta joukkuetta etenee syyskuun lopulla Eerikkilän Urheiluopistolla pelattavaan Ykköstason lopputurnaukseen, jonne siis myös SJK-juniorit varmisti paikkansa eilen murjomalla Kokkolan Pallo-Veikot 7-0.

Kevätkierroksen kärkikolmikko saa syyskierrokselle myös lähtöpisteitä.

–          Tämä oli loistava uutinen. Nyt me saamme valmistautua rauhassa lopputurnaukseen. Meillä on edelleen mahdollisuus napata syyskierrokselle mukaan kaksi lähtöpistettä ja niitä me lähdemme tietenkin hakemaan viikonloppuna, iloitsi joukkueen vastuuvalmentaja päivittynyttä tietoa.