Maaliton tasapeli päätti kauden

Maaliton tasapeli päätti kauden FC Kiisto – TP-Seinäjoki 0-0TP-Seinäjoki päätti kautensa Kakkosen pohjoislohkossa maalittomaan tasapeliin FC Kiiston vieraana Vaasassa. Piste tiesi oranssipaidoille sijoittumista erittäin tasaisessa sarjassa viidenneksi.Pyöreistä lukemista huolimatta molemmilla joukkueilla oli useita tilaisuuksia ratkaista ottelu edukseen. Toisella jaksolla Kiiston Pasi Nevanperä pelattiin ainakin kolmesti avopaikkaan, mutta Kimmo Ristimäki torjui maalitykin vedot kerta toisensa jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla TP oli selkeästi hallitsevampi osapuoli, mutta palloa ei saatu hyvistäkään tilanteista verkkoon.TP-Seinäjoen päävalmentajan tehtävistä näillä näkymin taustalle siirtyvä Jari Kujala antaa joukkueelleen hyvän kokonaisarvosanan kaudesta."Pystyimme pelaamaan hyökkäysvoittoista ja yleisöön menevää jalkapalloa. Keskikesän notkahdus harmittaa, sillä nousukarsintapaikka meni siinä. Selkeää vastuunkantajaa joukkueeseen olisi heikoilla hetkillä kaivattu"B-ikäinen Petri Alatalo teki päätösottelun lopussa debyyttinsä edustusjoukkueessa.TP-Seinäjoki: Ristimäki, Saranpää, Mäki-Maunus, Niemi, Asuintupa (v), Pekkanen, Huttu, Ylinen, Leppänen (86. Alatalo), Luoma (62. Lehtinen), Kivimäki