Maalittomasti kotosalla

10.06. TP-Seinäjoki – Tervarit 0-0Seinäjoen aurinkoisella keskuskentällä käytiin siisti 1-divisioonan kamppailu TP-Seinäjoki-Tervarit Oulusta. Ottelun erotuomari Jukka Aaltio ei joutunut kaivamaan kertaakaan korttia taskustaan. Ottelu itsessään oli aika mitäänsanomaton, koska joukkueet tasasivat pisteet lukemin 0-0. Maalipaikoillakaan ei juuri ottelussa juhlittu. TP:n parhaat paikat järjesteli ensimmäisellä puoliajalla Arto Jalasvaara, komealla laukauksella, joka osui maalivahti Otto Fredrikssonin käden kautta tolppaan. Toisella puoliajalla Fredriksson arvioi vastaantulonsa väärin ja torjui pallon suoraan Marcelo Nuñesin päähän, josta pallo kimposi tolppaan. Tervareillakin oli muutama maalintekopaikka, mutta TP:n tolppien väliin palannut J-P Kivimäki teki vastustajan aikeet tyhjiksi näyttävillä torjunnoillaan. Kivimäki palkittiinkin ottelun parhaana. Toisen palkinnon vei mukanaan hänen kollega, Otto Fredriksson ja kolmannen TP:n englantilaisvahvistus Chris Cleaver. Molempien joukkueiden valmentajat olivat ottelun jälkeen vaitonaisia. Tervareiden Tomi Molin kertoi, että voittoa oltiin lähdetty hakemaan mutta pisteeseenkin täytyy olla tyytyväinen. Hänen mielestään joukkueen oma peli oli huonoa ja syötöt ei kulkenut kunnolla. TP:n koutsi Asko Ristimäki oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Etenkin prässäys toimi hyvin, koska lähtökohtana oli pitää vastustajan peli kurissa ja tehdä 1-2 maalia. Tavoitteista tosin vain ensin mainittu toteutui. Kuitenkin TP oli Ristimäen mielestä aktiivisempi joukkue.