Mahlakaarron tupla koitui kohtaloksi

Mahlakaarron tupla koitui kohtaloksi Tervarit – TP-Seinäjoki 3-1 (2-1)03 min 1-0 Janne Mahlakaarto06 min 1-1 Janne Järvinen41 min 2-1 Janne Mahlakaarto90 min 3-1 Valeri ReshetnevTP-Seinäjoen pistetili ei auennut vielä Oulussakaan, vaan tuloksena oli kauden kolmas tappio. Kaksi maalia tehnyt Tervarien liukas kärki Janne Mahlakaarto nousi ottelussa isäntien sankariksi.TP koki ikävän takaiskun jo alkuverryttelyssä, kun hyvässä vireessä ollut Toni Lehtinen väänsi nilkkansa ja joutui jäämään sivuun. Mikko Ylihärsilä tuli pikakomennuksella tilalle kärkeen ja pelasikin hyvin."Kyllä nämä tappiot alkavat syödä miestä. Ei pystytä pitämään tasurissa. Positiivista on kuitenkin, että aina ollaan noustu tappioasemasta tasoihin. Olisi kiva päästä joskus itse johtoon ja nähdä miten siinä kävisi", valmentaja Jari Kujala mietiskeli.TP:n oli tarkoitus lähteä pelaamaan alku tarkasti, mutta niin vain jo parin minuutin kohdalla Mahlakaarrolle tarjottiin keskeltä kunniakuja ja mies laukoi Kalle Luoteen käsien kautta avausmaalin.Kuittaus tuli nopeasti, sillä Janne Järvinen teki kohta tämän jälkeen kauden toisen maalinsa Jyri Hietaharjun keskityksestä.Ensimmäinen jakso oli kokonaisuutena hyvin liikkuneen TP:n hallintaa, mutta viimeistely tuotti jälleen tuskaa. Tervareilla ja Mahlakaarrolla sitä ongelmaa ei ollut, 2-1 syntyi läheltä vähän ennen taukoa.Toisella puoliajalla TP:n hyvä ote katosi ja joukkue sortui roiskimaan pitkää palloa. Kun pelikello näytti jo täyttä aikaa, pääsi Valeri Reshetnev vielä kaunistelemaan loppunumeroita kotijoukkueelle.90 minuuttia hommia paiskinut Veli Lampi oli vieraiden ykkönen.